SON DAKİKA Fenerbahçe Vs Trabzonspor Kim Alır?

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 3 Gün
NZR
3.14₺
Çekimlerim
0
Fenerbahçe- Trabzonspor-nizore.jpg

Maçı kim alır sizce arkadaşlar? Bir Galatasaray'lı olarak maçın berabere bitmesini isterim fakat, Fenerbahçe yenecek gibi duruyor. Basaksehir'in yenmesi çok iyi oldu. Haydi Galatasaray bu sene şampiyon sen olacaksın..

GALATASARAY

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 3 Gün
NZR
35.54₺
Çekimlerim
0
Fenerbahçe, Vitor Pareira ile istediği performansı arzuladığı formu yakaladığını sansa da bence işler bu yönde değil. Çünkü 3-4-3 sistemi Fenerbahçeli oyuncuların yapısına uygun olmadığını düşünüyorum. Bu sistem daha çok genç dinamik ve bir o kadar hızlı oyuncu karakterine sahip kişilere hitap ediyor. Fenerbahçe takımı dikkat edilirse rakip takım hızlı kontra atağa çıkabilen bir takım ise geri üçlü savunmasında çok zor anlar yaşatacak ağır kayıplar verdirebilecek pozisyonları cömertçe vermekte. Trabzonspor Fenerbahçe'nin bu zaafını çok iyi kullanacağını tahmin ediyorum.

Tanıdığım Abdullah Avcı , maçın ilk 15 dakikasını kendi sahasında kabul edip Fenerbahçe'ye istediği atak oyunun fırsatını vereceğini ve daha sonrasında sürpriz bir şekilde ani ataklarla Fenerbahçe kalesinde tehlike arz edeceğini tahmin ediyorum. Wakayeme ile yakalayacağı pozisyonları gole çevirme becerisini de gösterebilirse maçı farka taşıyabileceğini tahmin ediyorum. Tabi Fenerbahçe 3-4-3 ölüm sisteminden vazgeçip 4-2-3-1 gibi aslına uygun ve Dünya yıldızı Mesut Özili en verimli kullanabileceği bir sisteme dönerse , bu sefer işin rengi değişir.

Şahsi kanaatim Trabzonspor galibiyete daha yakın görünüyor , oynamış olduğu futbol ve ev sahibi avantajını iyi kullanacağını düşünüyorum . Ama gönlüm tabi ki de Fenerbahçe'den yana

Moderatörün son düzenlenenleri:
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 3 Gün
NZR
19.86₺
Çekimlerim
0
Bence Fenerbahçe kazanır.

Trabzon'nun da kolay kolay teslim olacağını sanmıyorum. Ama Fenerbahçe' nin bu yıl mutlak şampiyonluğa ihtiyacı var. Viktor Pereria ' nın da gelişiyle Fenerbahçe'de gözle görülen bir değişiklik var. Dönem dönem aksaklıklar yaşıyorlar ama bu yıl gözlerini şampiyonluğa dikmişler. Ama Trabzon' da bu yılın en iyi futbol oynayan takımı. Çok iyi hücum ediyorlar, ileride çok iyi oyuncuları var ama marek hamsiğin olmaması Fenerbahçe için çok önemli bir avantaj. Ayrıca bu maçın kazananın Fenerbahçe olacağını düşünmemin sebebi bu maçın kaderini defansların belirleyeceğini düşünüyorum.
Fenerbahçe'nin defansı çok iyi min jae kim, tisserant ve Atilla zala 'inin çok iyi uyumları var. Trabzonun defansına rahatlıkla üstünlük kurup kontra ataklarla ilerideki kaliteli ayaklarını hızla topla buluşturup Trabzonun zaman zaman aksaklıklar yaşayan Trabzon defansının zaaflarından yararlanarak 2 gol bulacağnı düşünüyorum. Ayrıca çok güzel ve çekişmeli bir maç bizileri bekliyor, Trabzon da bence bakasetas yine gol atamaz çünkü Altay Bayındır istatistiklere bakıldığında uzaktan kolay kolay gol yemiyor. Ama Enwakame 'nin gol atacağı' nı düşünüyorum...

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
24.76₺
Çekimlerim
0
Ekli dosyayı görüntüle 497

Maçı kim alır sizce arkadaşlar? Bir Galatasaray'lı olarak maçın berabere bitmesini isterim fakat, Fenerbahçe yenecek gibi duruyor. Basaksehir'in yenmesi çok iyi oldu. Haydi Galatasaray bu sene şampiyon sen olacaksın..

GALATASARAY
Trabzonspor bu sene çok iyi.trabzon alır diye düşünüyorum

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 3 Gün
NZR
7.59₺
Çekimlerim
0
Fenerbahçe'nin forvet yönündeki istikrarsız gidişi ve 3lü sisteme uygun kanat bulamayışın gol yollarını cidden sıkıntıya sokuyor hele ki trabzon galatasaray besiktas gibi yüksek tempoda maçı götürebilen takımlar için bu olay baya sıkıntılı o yüzden vitor pererianın derbilere yönelik eminim ki bi b plani vardir umarim geçen derbilerde edindiğimiz tecrübeler gibi saçma sapan taktiklerle kazanıcağımız en azından puan alacağımız maçları rakiplerimize vermeyiz bir fenerbahçeli olarak yinede trabzonun bu sene ki kadrosu ve oyun stilinden dolayı trabzonu favori görüyorum roma kurasının talihsiz bir şekilde trabzonu avrupadan saf dışı bırakmasıyla trabzonun lige daha çok asılacağına eminim o yüzden fenerin bi tık daha şansı az benim gözümde ama berabere yada trabzon galibiyeti beni şaşırtmaz

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 10 Gün
NZR
82.42₺
Çekimlerim
50
Yine geldi her zaman sonucu beklenen maç. Sonucu ne olursa olsun maçı kimin alacağından çok maçta yaşananların konuşulacağı maç olacak. Artık taraftarlarinda statlara girebilmesiden ötürü atmosfer çok farklı olacaktır. Bu maç belkide milli takımda kalede kim olacak sorusunun cevabı olacak çünkü genç ve çok iyi iki kalecimiz Altay ile Uğurcan kozlarını paylaşacak. Maçın kaderini kurtarışları belirleyecek. Bunun dışında maçtan kim galip gelirse liderlik için çok önemli bir avantaj sağlayacak. Takımlara genel anlamda bakıldığında Fenerbahçe defansta sağlam yapısı ile Trabzonspor da hücumda sağlam hücum hattı ile ön plana çıkıyor. Maç öncesi bazı oyunculardan konusucak olursak Fenerbahçe'de Pelkas ve Rossi ikilisinin nasıl bir oyun ortaya koyacagi önem arz ediyor. Trabzonspor da ise Hamsik büyük ihtimal maçta oynamayacak. Abdullah Avcı Hamsik in yerine Sipois i maçta oynatarak etkili olmayı düşünüyor. Tüm bunları birlestirdigimizde kağıt üstünde Fenerbahçe 3 puana daha yakın takım olarak gözüküyor. Ancak Trabzon atmosferi farklı olabildiğinden net birşey söylemek doğru olmaz. Umarım tüm futbolseverleri futbola doğacağı güzel hakem hatasının olmadığı bir maç bizi bekler. Saygılarımla iyi günler

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 5 Gün
NZR
40.12₺
Çekimlerim
0
Umarım maçı Fenerbahçe alır. Fenerbahçe için puan farkını açma da büyük avantaj olacak bir maç ayrıca Trabzonspor için de liderlik koltuğuna oturmak ayrı bir zevk vericidir tabi ki. Güzel bir mücadele olsun hak eden alsın ve bu hak eden İnşallah Fenerbahçe olsun.