NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 12 Gün
NZR
17.38₺
Çekimlerim
50
Takip edenler, cüzdanında olanlar mutlaka biliyorlardır zaten ama son 1 haftada oldukça iyi değer kazanıyor. Şu an için son 1 haftalık değişimi %25 ve giderek daha iyi olacak gibi.

55k direncini kırdığı zaman daha da yükselir 60k görürüz diye düşünmüştüm ama bir anda geri çekti kendisini 54k ya ama şu an için iyi tutunuyor. yakında 60k geleceğini düşünüyorum.

Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Adettendir: YTD

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 12 Gün
NZR
9.47₺
Çekimlerim
50
Bitcoin (BTC) ilk üretildiği tarihten beri kripto para piyasalarını takip ederim. Bugüne kadar hiçbir kripto paraya yatırım yapmadım ve asla önermiyorum. Başlangıçta birçok kişi için kısa sürede kazanç veya servet edinme fırsatı ve seçeneği olarak uygun gelebilir. Ama bu piyasanın arkasında büyük bir oyun ve tabiri caizse tezgah olduğunu düşünüyorum. Bu düşüncemi paylaştığım forumlarda bana aynı soruyu ve gerekçeyi sunuyorlar. "Peki, 2009'dan beri Bitcoin başta olmak üzere diğer kripto paralar neden hala ayakta ve fiyatları artışta?" diye soruyorlar.

Bakın, emperyalistler hiç tahmin edemeyeceğiniz kadar sabırlıdırlar ve planlarını stratejik olarak yaparlar ve de taktiksel olarak da kısa vadeli olarak parça parça uygularlar. Dolayısıyla, gelecekte kripto paraya mutlaka geçilecek olmasına karşın; bugün kullanılan kripto paralar asla hayatta olmayacaklar. Çünkü hiçbir kripto paranın şu anda gerçek bir karşılığı yoktur. Ancak, ilerleyen yıllarda tamamen belirli bir merkezin veya devletlerin ürettiği kripto paralar tedavüle sunulacak. Bütün bu 2009'dan beri kripto paralar ile ilgili yaşananlar bir pravo ve testten başka bir şey değildir.

Son olarak ise, bugün için kripto para piyasaları benim nezdimde kumardan başka bir şey değildir. Riski ve heyecanı sevenler yatırım yapabilirler...

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 11 Gün
NZR
16.23₺
Çekimlerim
0
Sene sonuna kadar 2-3 kere daha düşük seviyelerden alım fırsatı oluşturacağını düşünüyorum. Ondan sonrası sene sonuyla birlikte yükselişe başlayarak yeni yıl itibariyle şirketlerin yatırım planlarına göre fırlayıp gideceğini tahmin ediyorum.

Kesinle yatırım tavsiyesi değildir.Kendi araştırmalarım, takip ettiğim şeyler ve incelemelerime dayanarak bulduğum sonuç budur.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 11 Gün
NZR
82.42₺
Çekimlerim
50
Benim kadar şanssız birisi yok.19 Nisan gününe yakın herkes BTC uçacak kaçacak diyordu. Twitter'da kendine coin analisti diyen kişilerden binlercesi gece gündüz tweet atıyordu. Alım yaptım ve o kara pazar günü BTC çöküş yaşadı. Uzun süre kendime gelemedim. Tam para biriktirdim tekrar gireyim dedim bu seferde geçen ay 5 eylüle yakalandım. Bu işin analisti çizgi çekmesi incelemesi felan yok arkadaşlar balinaların isteğine bakıyor bu kripto borsası.

Moderatörün son düzenlenenleri:
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 11 Gün
NZR
82.42₺
Çekimlerim
50
Twitter'da çok güvenip takip ettiğiniz kişiler coinler yükselirken varlar düşerken yoklar. Yine bakıyorum Twitter'a millet yıl sonuna 100k olacak diyor. Hiç güvenmeyin ne olacağı belli olmaz. Hele sokağa bakıyorsun millet kredi çekip saçma sapan coinlere yatırıyor tamamen yanlış.

Moderatörün son düzenlenenleri:
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 5 Gün
NZR
45.22₺
Çekimlerim
50
Arkadaşlar bir bitcoin mağduru olarak şöyle söyleyebilirim.
Balinalar ne yapıyor biliyor musunuz ? Sort , Long açıyor inecek çıkacak diye oyun oynuyor resmen. Ayı sezonu dediğimiz balinalar uzun bir süre giriş yapmayacak bitcoin'a gibi al sat yapıyorlar evet ama tutunamadı bir türlü. Bende alt coinlere yatırım yaptım maalesef ki güzel bir para kaybettik. çıkmasını beklerken panik satışı yaptık derken bekliyoruz çıkacak diye ama çok zor keşke biraz kar edince çıksaydık demiyor değilim ama insanoğlu işte gözü doymuyor inşallah bir an önce yükselir de hepimiz kar alarak çıkış yaparız coinden.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 5 Gün
NZR
7.80₺
Çekimlerim
0
YTD diyerek başlamak sanırım doğru olacaktır. Bitcoin ne kadar eskisi gibi artsa dahi eskiden beri takip eden biri olarak, hiçbir grafiğin önemi kalmadığı düşüncesindeyim. Biri gelip olumsuz haber yaptığı zaman işler çok değişiyor, Amerika bir gün çıksın çok iyi olumlu haber yapsın yine işler değişiyor. Bu oldukça iyi bir durum olarak görünse DAHİ çok kötü bir durum.

Her gün artık ne haber gelecek diye beklemek doğru DEĞİL

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 5 Gün
NZR
75.49₺
Çekimlerim
0
Bitcoin belli olmuyor hocam, bir gün aniden düşebiliyor ve bir gün aniden yükselebiliyor umutlu olmak gerekiyor. Morali yüksek tutmak ve tabi ki de sakin kalmak gerekiyor. Çevremde Bitcoin yatırımı yapan birçok arkadaşım bir kaç bin TL kâr elde ettiler, ama birkaçı da bir kaç bin TL kaybetti ama dediğim gibi şans ve zamanla alakalı bir durum.👍

NZR
52.53₺
Çekimlerim
49
Benim kadar şanssız birisi yok.19 Nisan gününe yakın herkes BTC uçacak kaçacak diyordu. Twitter'da kendine coin analisti diyen kişilerden binlercesi gece gündüz tweet atıyordu. Alım yaptım ve o kara pazar günü BTC çöküş yaşadı. Uzun süre kendime gelemedim. Tam para biriktirdim tekrar gireyim dedim bu seferde geçen ay 5 eylüle yakalandım. Bu işin analisti çizgi çekmesi incelemesi felan yok arkadaşlar balinaların isteğine bakıyor bu kripto borsası.
Bitcoin'i uzun zamandır ben de yakından takip ediyorum. Gerçekten tam olarak tanıtıldığı gibi merkeziyetsiz bir para birimi. Özellikle şu son zamanlarda tamamen merkeziyetsiz bir hal aldı. Diğer arkadaşlarımızın da yazdığı gibi artık grafiklerin ve analiz bilgisinin hiçbir önemi kalmadı , ancak ona tamamen emperyalistlerin oyunudur demek de bence doğru bir açıklama olmayacaktır. Çünkü günümüz dijital teknolojisi zaten birçok alanda gerçek girişimciliğin örneğini gösteriyor. En basit olarak NFT leri örnek gösterebiliriz. Dijital ortamda yapılan çizimleri veya koleksiyonlara milyonlarca lira veya binlerce dolar ödeniyor. Bitcoin ilk ortaya çıktığı zaman ve bugün arasında ciddi bir fark ortaya koyarak gerçekten merkeziyetsiz bir sistem olduğunu gösterdi. Daha önce bu platformlara para yatırmış biri olarak şunu söylemek isterim gerçekten kazanmak ve kaybetmek arasında incecik bir çizgi var. Yıllarını grafiklere ve analiz yapmaya vermiş kişilerin bile yanıldığı bu ortamda kazanmak bir şans olayına dönüşüyor. Ancak bu sistem emperyalistlerin bir oyunu olsa o kadar uzun süreceğini hiç sanmıyorum çünkü işin içinde sadece Türkler ve emperyalist olmayanlar yok işin içinde kendi insanları da var. Bu yüzden eğer böyle bir yatırıma girişecekseniz asla bilgisiz olmayın... Telaş yapmayın ve unutacak paranız yok ise asla girişmeyin. Ailenizin rızkını elinizde dokunamadığınız ve nereye gideceği belli olmayan bu sistemde yitirmeyin. Sağlıkla kalın 😊

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 5 Gün
NZR
45.22₺
Çekimlerim
50
Bu arada arkadaşlar alt coinlerden hangilerini aldınız ben açıkçası Mart ayında 02 kuruştan Holo almıştım 27 kuruşa kadar yükseldi güzel kar bıraktı Tron, Btt, Avax falanda güzel kazandırdı ama işte durmayı bilemedik. Yukarda da yazmıştım ya siz neler aldınız kar ettiniz mi? Bekliyor musunuz adet olarak kaç adettesiniz merak ettim yazar mısınız?

Ve ilk yükselse hangi coin yükselir? İszce alt yapısına bakarak yatırım yapıyorsunuz değil mi? Ben o yüzden araştırıp Holo'ya yatırım yapmıştım bakalım Holo'nun yıl sonunda anlaşması olacak artabilir inşallah beklemedeyiz. Birde bu dolandırıcı siteler falan çıktıya parayı alıp kaçanlar siteyi kapatanlar falan derken insanların güveni sarsıldı. Ama insanlar yine toplar gibime geliyor yıl sonuna kadar. Çünkü hala güvenli sitelerde var yatırım için.

İyi günler arkadaşlar.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 5 Gün
NZR
50.24₺
Çekimlerim
0
ICP 2000 dolarlar dan piyasaya salındı. 500 dolarda tutundu. Sonra inişe geçti. 90 dolarlar ortalama olması gereken konumu. Projesi harika ve 1 aydır doğru düzgün pump yapmadı yerinde sekiyor. Bugün haftalardır olmayan hareketlenme olmaya başladı, inceleyin derim.