NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 2 Gün
NZR
8.04₺
Çekimlerim
0
Bitcoin (BTC) ilk üretildiği tarihten beri kripto para piyasalarını takip ederim. Bugüne kadar hiçbir kripto paraya yatırım yapmadım ve asla önermiyorum. Başlangıçta birçok kişi için kısa sürede kazanç veya servet edinme fırsatı ve seçeneği olarak uygun gelebilir. Ama bu piyasanın arkasında büyük bir oyun ve tabiri caizse tezgah olduğunu düşünüyorum. Bu düşüncemi paylaştığım forumlarda bana aynı soruyu ve gerekçeyi sunuyorlar. "Peki, 2009'dan beri Bitcoin başta olmak üzere diğer kripto paralar neden hala ayakta ve fiyatları artışta?" diye soruyorlar.

Bakın, emperyalistler hiç tahmin edemeyeceğiniz kadar sabırlıdırlar ve planlarını stratejik olarak yaparlar ve de taktiksel olarak da kısa vadeli olarak parça parça uygularlar. Dolayısıyla, gelecekte kripto paraya mutlaka geçilecek olmasına karşın; bugün kullanılan kripto paralar asla hayatta olmayacaklar. Çünkü hiçbir kripto paranın şu anda gerçek bir karşılığı yoktur. Ancak, ilerleyen yıllarda tamamen belirli bir merkezin veya devletlerin ürettiği kripto paralar tedavüle sunulacak. Bütün bu 2009'dan beri kripto paralar ile ilgili yaşananlar bir pravo ve testten başka bir şey değildir.

Son olarak ise, bugün için kripto para piyasaları benim nezdimde kumardan başka bir şey değildir. Riski ve heyecanı sevenler yatırım yapabilirler...
Bitcoin (BTC) ilk üretildiği tarihten beri kripto para piyasalarını takip ederim. Bugüne kadar hiçbir kripto paraya yatırım yapmadım ve asla önermiyorum. Başlangıçta birçok kişi için kısa sürede kazanç veya servet edinme fırsatı ve seçeneği olarak uygun gelebilir. Ama bu piyasanın arkasında büyük bir oyun ve tabiri caizse tezgah olduğunu düşünüyorum. Bu düşüncemi paylaştığım forumlarda bana aynı soruyu ve gerekçeyi sunuyorlar. "Peki, 2009'dan beri Bitcoin başta olmak üzere diğer kripto paralar neden hala ayakta ve fiyatları artışta?" diye soruyorlar.