Nizore

Administrator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 5 Gün
NZR
48.57₺
Çekimlerim
0
Günlük hayata hemen hemen her bireyin daha doğrusu çağımızın en büyük problemi haline gelen obezite ve fazla kilolar günümüz de hemen hemen her bireyin şikayet etiği başlıca konulardan biridir. Peki bu fazla kilodan kurtulmak mümkün mü. Arkadaşlar bu sorunun cevabı kesinlik ile evettir. Peki nasıl. Arkadaşlar günümüz de bir çok birey zayıflatan gereksiz gereksiz ilaçlar tüketmekte ve zayıflayayım derken sağlıklarından olmaktadırlar. Ama biz bu gün sizlere zayıflamanın doğal yoları hakkın da ip uçucu vereceğim.
zayiflatan-bitki-caylari.jpeg

O zaman ne duruyoruz haydi hemen başlayalı da sizler de hem sağlıklı bir vücut da kavuşun hem de doğal bir görünüm el de din. Arkadaşlar günümüz de özelikle de son zamanlar da popülerleşen bitki çayları ile insanlar artık doğal yollar ile zayıflayabilmektedir. İşte o bit ki çayları. Bunlardan ilk olarak çok sık kullanılan yeşil çaydır. Yeşil çayı belki de en büyük faydalardan birisi de metabolizmayı hızlandırmasıdır. Yapına bir araştırmaya göre düzenli, olarak yeşil çay kullana bir birey ayda en az üç kilo vermektedir. Yeşil çayın yanı sıra bir de beyaz çay bulunmaktadır. Çağımızın en büyük doktorlarından biri olan Mehmet Öz. Beyaz çay tüketen bireyin gıda yolu ile aldığı yağları erittiği ve fazla yağ alımını yavaşlattığını öne sürmektedir. Arkadaşlar eğer siz de sıkıcı diyet ilaçlarından sıkıldıysanız yukarı da ki bitki çayları ile istediğiniz forma ulaşabilirsiniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:

koreliabi

Körelmiş kalem yoktur ama körelmiş kılıç çoktur..!
NZR
94.33₺
Çekimlerim
149
Kilo ile ilgili söyleyeceğim/söyleyebileceğim o kadar cok şey var ki... Fakat şimdi bunlardan bahsetmeyeceğim. Şu an bahsedeceğim şey lisanstan yakın arkadaşımın düğününe kadar hedef kiloma inmek. 2019 eylül'de lisanstan diğer arkadaşımın düğününden döndüğümde hayatımda görmedim bir kiloya ulaştığımı fark ettim tartı sayesinde. Bazı olaylar oldu, Sonucunda travma olarak adlandırabileceğim bir süreç yaşadım, çok kısa sürede 10+ kilo gitti sebepsiz.
Yani yedim içtim ama gitti gibi düşünülmesin, yiyemedim içemedim ama istediğim halde, şundan bir lokma bari alabileyim dediğim halde yapamadım. Sonra baktım kilo veriyorum bu travma sonucu dedim ki ee diyetsiz, sporsuz gitti kilolar, iyi de oldu, şimdi biraz çaba ile biraz daha veririm. Veremedim. Birkaç kilo aldım hatta. Sonra öyle kaldı.
Son zamanlarda çok kafama takılmaya başladı kilo konusu. Aynadaki beni beğenmez oldum. En iyisi diyet yapmak dedim ama dana antrikotlu, pekin ördekli, smoothieli diyetlerden olmamalıydı.
Lan dedim aralıklı diyet tam benlik, fakir işi (hahaha). Başladım dört gün önce. Bir gün 20+4 bir gün omad (one meal a day) yapıyorum. İki kilo gitti.
Fazla kilom olduğu ve bol bol su içtiğim, uzun süreli aç kaldığım, beslenme pencerelerinde de dikkatli olduğum için rahatlıkla gitti yani 2 kilo.
Mutluyum, olacak gibi. 10-13 kilo verdim mi düğüne derneğe hazırım demektir. Aralıklıymış olmazmış, başkası dese hassktir derdim. Yaptım çok da güzel oldu. önemli olan kendinizi motive edip ilerlemek bu konuda. Biraz da şansınızın yaver gitmesi gerek tabi.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
58.10₺
Çekimlerim
0
bütün dünyanın asıl sorunlarından biri obezite.kimi insanlar su içsem yarıyor kilo alıyorum der her bünye farklıdır tabiiki bence en büyük sorun düzensiz beslenme ve hareketsiz yaşam.az yiyip doğru beslenlenmeli ve kendimizi spor yapmaya egzersiz yapmaya alıştırmalıyız ama belli yaştan sonra insanlar monotonlaşıyor ve herşey zor gelmeye başlıyor herşeyden önce sağlık geldiğine göre doğru beslenmeliyiz ve kendimize zaman ayırmalıyız

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 10 Gün
NZR
45.22₺
Çekimlerim
50
Ben şok diyetleri asla ama asla tavsiye etmiyorum. Vücudunuza gün içinde aldiginiz kaloriyi birden yarıya indiriyorsunuz yavaş yavaş kontrollü şekilde ve mutlaka egzersizle zayıflamanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Zaten yediginizi yaktığınız kadar hareket etseniz yeter günlük kalori hesabı yapıp o kalori ustune çıkmamak gerek nacizane.
yeşil çay konusuna gelince sindirim icin mükemmel bir bitki çayı metabolizmayı hızlandırıp yağ yakıyor bunun yanında kiraz sapi çayı ve kayısı çayı da çok etkili. Ama bunlari yatmadan önce değilde egzersiz öncesi gün içinde içmek daha doğru yeşil çayı günde üç fincan içebileceğimi söylemişti spor hocam tadını bazıları hiç beğenmiyor nasıl içiyorsun diyorlar ama bence tadı çok güzel sağlıklı olduğu icin de içtiğimi düşündüğüm icin daha da güzel geliyor.
Birde bu karışımı öneriyorlar zayıflamak icin
Yarın litre kaynamış suyun içine yeşil çayı ilave edip 10 dakika demlenmesini bekliyorsunuz
Daha sonra çayın içine yarım limon sıkın kabuğuyla birlikte içine atın. Son olarak da içine sade maden suyu dokun çok güzel bir içecek tavsiye ederim .
Tansiyon hastası olanlar yapmasın ama doktorunuza danışarak yapın. İyi akşamlar herkese 😊

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
34.78₺
Çekimlerim
0
Kilo ile ilgili söyleyeceğim/söyleyebileceğim o kadar cok şey var ki... Fakat şimdi bunlardan bahsetmeyeceğim. Şu an bahsedeceğim şey lisanstan yakın arkadaşımın düğününe kadar hedef kiloma inmek. 2019 eylül'de lisanstan diğer arkadaşımın düğününden döndüğümde hayatımda görmedim bir kiloya ulaştığımı fark ettim tartı sayesinde. Bazı olaylar oldu, Sonucunda travma olarak adlandırabileceğim bir süreç yaşadım, çok kısa sürede 10+ kilo gitti sebepsiz.
Yani yedim içtim ama gitti gibi düşünülmesin, yiyemedim içemedim ama istediğim halde, şundan bir lokma bari alabileyim dediğim halde yapamadım. Sonra baktım kilo veriyorum bu travma sonucu dedim ki ee diyetsiz, sporsuz gitti kilolar, iyi de oldu, şimdi biraz çaba ile biraz daha veririm. Veremedim. Birkaç kilo aldım hatta. Sonra öyle kaldı.
Son zamanlarda çok kafama takılmaya başladı kilo konusu. Aynadaki beni beğenmez oldum. En iyisi diyet yapmak dedim ama dana antrikotlu, pekin ördekli, smoothieli diyetlerden olmamalıydı.
Lan dedim aralıklı diyet tam benlik, fakir işi (hahaha). Başladım dört gün önce. Bir gün 20+4 bir gün omad (one meal a day) yapıyorum. İki kilo gitti.
Fazla kilom olduğu ve bol bol su içtiğim, uzun süreli aç kaldığım, beslenme pencerelerinde de dikkatli olduğum için rahatlıkla gitti yani 2 kilo.
Mutluyum, olacak gibi. 10-13 kilo verdim mi düğüne derneğe hazırım demektir. Aralıklıymış olmazmış, başkası dese hassktir derdim. Yaptım çok da güzel oldu. önemli olan kendinizi motive edip ilerlemek bu konuda. Biraz da şansınızın yaver gitmesi gerek tabi.
Mukemmel