NZ Yaşı
4 Yıl 5 Ay 27 Gün
NZR
7.59₺
Çekimlerim
0
Selamlar arkadaşlar forumdaki ilk konum olduğu için öncelikle hepinize iyi günler diliyorum.

Kendi okuduğum bölümde yönetmenlik olması ve film konusunda da meraklı ilgili biri olduğum için sizlerden izlediğiniz ve sizin üzerinizde etki bırakan filmleri duymak öğrenmek incelemek isterim bu başlık altında. Şahsen ben komedi konusunda gerçekten Şafak Sezer ve Cem Yılmaz yapımı filmler haricinde pek başarılı bir proje göremiyorum. Bunun dışında da korku filmleri anlamında her insanın köylere gitmişliği köylerin içinde geçirdiği bir kaç zaman dilimi ve kendini yadırgadığı anları olmuştur. Bu yüzden köylerde geçen korku filmleri konusunda çok etkilendiğimi söyleyebilirim. Bakalım sizler nasıl filmlerden ne tür filmlerden hoşlanmışsınız belki Discord üzerinden veya Netflix üzerinden forumdaki arkadaşlarla film izleme etkinliği yapabiliriz gün/saat belirleyip @boss bu fikire sıcak bakarsa o da aramıza katılır.

Moderatörün son düzenlenenleri:
NZ Yaşı
4 Yıl 5 Ay 28 Gün
NZR
38.33₺
Çekimlerim
0
Kısa film olarak Fareler filmini şiddetle tavsiye ederim. Oyun içinde oyun kısa filmi de efsane. Ama bu filmi izledikten sonra yorumlari mutlaka okuyun. Yoksa ne izlediğiniz hakkında bir fikriniz olmayacaktır.
Kolpaçino serilerini tavsiye ederim. Oyunculuk, kurgu, akış filmde herş ey var. Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş, Ganyotcu, pala bıyıklı koğuş ağası, listeyi uzatmak mümkün.

En güzel sahnesi de birinci bölümde ki kumar masası. Ekrem abinin "akıyor maşallah" demesi, iki zara yüz binlik olduk repliği, ganyotcunun ellere dikkat beyler demesi. Ekrem abinin silahın ağzına mermiyi verirken bile sigarayı ağzına götürüp ondan sonra vurulması.
Kolpaçino 3 teki mafya lideri bence çok çok abartılı olmuş. Birinci bölümdeki daha güzel oturuyordu. Üçüncü bölümdeki mafya lideri sahnelerini hemen geçiyorum tekrar izlerken.

Eskilerden Beynelmilel filmi var. O filmde güzeldi mesela.
Entelkoy efekoye karşı filmi.
Daha film çok ama şimdilik aklıma gelenler bunlar.

NZ Yaşı
4 Yıl 5 Ay 27 Gün
NZR
11.15₺
Çekimlerim
0
Selamlar arkadaşlar forumdaki ilk konum olduğu için öncelikle hepinize iyi günler diliyorum.

Kendi okuduğum bölümde yönetmenlik olması ve film konusunda da meraklı ilgili biri olduğum için sizlerden izlediğiniz ve sizin üzerinizde etki bırakan filmleri duymak öğrenmek incelemek isterim bu başlık altında. Şahsen ben komedi konusunda gerçekten Şafak Sezer ve Cem Yılmaz yapımı filmler haricinde pek başarılı bir proje göremiyorum. Bunun dışında da korku filmleri anlamında her insanın köylere gitmişliği köylerin içinde geçirdiği bir kaç zaman dilimi ve kendini yadırgadığı anları olmuştur. Bu yüzden köylerde geçen korku filmleri konusunda çok etkilendiğimi söyleyebilirim. Bakalım sizler nasıl filmlerden ne tür filmlerden hoşlanmışsınız belki Discord üzerinden veya Netflix üzerinden forumdaki arkadaşlarla film izleme etkinliği yapabiliriz gün/saat belirleyip @boss bu fikire sıcak bakarsa o da aramıza katılır.
Begendigim Türk filmlerinden bazı aklıma gelenler ;Cinayet Süsü , Kaybedenler Kulübü, 41 şuan aklima gelenler bunlar.