Turkcell İnternet Sorunu

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 10 Gün
NZR
10.49₺
Çekimlerim
0
Nizore2.png
Biliyorsunuz ki günümüzde 4.5g vazgeçilmez olmuştur. Turkcell de ülkemizde en çok baz istasyonu olan ve en çok çeken bir operatör bu yüzden bunların paketlerinin pahalı olduğunu düşünüyorum. Neden derseniz Ben köye gittiğim zaman internet normalde çekmiyordu ama şuan 4.5g çekiyor ama bunun aslında seksi yönleri var.

Bunlara ne derseniz 4.5G hızı çok yüksek Dowloand ve Upload hızlara çıkabiliyor. Kullanıcılara aslında kolaylık sağlıyor internette gezinirken veya fotoğraf video yüklerken sıkıntı çekmiyorsunuz. Lakin bunun yanında internet paketinizde bir o kadar hızlı tükeniyor. Bana önceden 1 ay yeten 10gb evde ve işte Wifi kullanıyorum , şuan aynı şeyler olmasına rağmen yetmiyor.

Sizlerde de böylemi acaba Görüşlerinizi Fikirlerinizi Belirtirseniz Sevinirim.

koreliabi

Körelmiş kalem yoktur ama körelmiş kılıç çoktur..!
NZR
94.33₺
Çekimlerim
149
3 yıldır bu operatörün hizmetini kullanıyorum daha öncesinde de diğerlerini denedim. içlerinde en stabil olarak hizmet veren bu diyebilirim. Ama sorarsan memnun musun diye; değilim. Başka bir operatör olsa işini layığıyla yapan bir dakika bile durmayıp direk geçeceğim. son dönemden sonra taahhütümü de yenilemedim. Her an Vodafone'a geçmem an meselesi yani. Sebebi de gayet açık; ekrana attıkları pop-up reklamlar ve sürekli müşteriyi 3-5 lira tırtıklamaya çalışmaları. Telesekreter hizmeti adı altında insanları mağdur edip, 1,5 lira için telefonu handsfree kullanmaktan korkar ediyorlar. Mesela birini arıyorsun elinde bir iş var ve hoparlöre alıp masaya koyuyor işine devam ediyorsun çalarken o kişi meşgul moda attığında elindeki işi kenara bırakıp telefona koşmak için 5 saniyen var. Aksi takdirde telesekretere yönlendirip 1,5 lirayı saplıyorlar. Bu çok vahşi ve adaletsiz bir sömürü yöntemi. Şahsen bir doktor ya da oto tamircisi olsam bu operatörü hiç tercih etmezdim. daha da fazlası var ama diğer iki operatörün de bunlardan geri kalır yanları yok. Ülkede denetim ve yaptırım mekanizması çok zayıfladı. Bu firmalar serbest piyasa adı altında aralarında anlaşıp halkı çok güzel gondikliyorlar. Halk olarak biz de buna pek bir münasip profil çiziyoruz. Umarım en kısa zamanda sağlam bir rekabet kurulu denetiminden geçerler de akılları başlarına gelir. Ya da piyasaya dürüst bir rakip girer de üçünü de hizaya çeker. Bu firmanın yönetim kurulu üyelerine bakınca son söylediğim imakansız bir şey gibi görünüyor. Bu piyasaya kimseyi sokmazlar gibi.