NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 16 Gün
NZR
17.38₺
Çekimlerim
50
Kötü oynayarak, şansın yanımızda olması sonucu puan aldık bence.

Aday kadroda ve ilk 11'de form durumundan bağımsız seçimler var. Mevcut hali ile bence yedek beklemesi gereken oyuncular var: Zeki Çelik bayadır etkisiz; Mert Müldür denenebilirdi.
Serdar Aziz iyi idi ama sürekliliği çok düşük ayrıca Merih Demiral de uzun süredir eski görüntüsünden uzak. Orta ikilinin solunda oynarken çıkışlarımız sorunlu. Sol ayaklı stoperimiz var ama göremiyoruz; Konya'lı Abdülkerim.
En büyük sıkıntımız orta saha göbeği diye düşünüyorum. Berat Ayberk'i beğendim ama yeterli mi? Ozan Tufan, Berkan kutlu ve Taylan Antalyalı bence mevcut form durumları ile milli takım için noksanlar. Toplu ve topsuz takımı öne çıkaracak oyuncuya; net, oyun zekası yüksek, teknik, fizikli ve zımba gibi birine ihtiyacımız var. İrfan Can Kahveci'nin sağlamı, devamlılığı olanı. Hakan Çalhanoğlu'nun milli takım performansı oldum olası vasattı, bu akşam da değişmedi. Oyuncunun kendisi ile ilgili olduğunu sanmıyorum.
Milan ve inter'e transfer yapmış neticede. Cengiz Ünder sezon başından beri eski formunda; belki de takımın en iyisi idi. Kerem Aktürkoğlu için ise erken. Burak Yılmaz da bence bu takımla olabileceği kadar oynadı, hatta vasat buldum. Bu maçta Halil Dervişoğlu'na şans bulamaması ise bence rezalet.
Takıma yeni çağrılan Serdar Dursun'u bile denemeliydik.

Malum yeni teknik direktörümüzle ilk maçımızdı. Ben bir hoca dokunuşu göremedim. Etkisi olduysa da bu 15 dakika sürdü. maçın kalan bölümünde topu Norveç daha iyi kullandı, daha iyi dolaştırdı, daha organize hücum etti.
Nitekim daha net pozisyonlara girdi; direkleri var, son dakikada kaçırdıkları kafa vuruşu var.
Son dönemlerini beğenmesem de kim ne derse desin Terim olsa bu maçı alırdık.
Milli takım özelinde bütün büyük başarılarımız da kendisi yönetiminde gerçekleşti. Milli takım hocası iken gittiğimiz avrupa şampiyonasında oyuncuların ihanetine maruz kalmasa orada da başarılı olacaktık.
Olmadı Lucescu ile devam edilse idi hem uluslar liginde, hem yazın katıldığımız avrupa şampiyonasında hem de bu elemede daha iyi konumda olurduk.

Balık baştan kokar; zihinsel, idari, toplumsal ve sayısız daha birçok alanda devrime, kabuk değişimine ülkece ihtiyacımız var.
Aksi halde maç sonu spikerin de dediği gibi; yine hayal kırıklığı yaşamaya devam edeceğiz.

Sizlerin milli takım performansı ve geleceği hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?