NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 15 Gün
NZR
35.35₺
Çekimlerim
0
Trabzonspor - Fenerbahçe Maçı.png

Herhalde seneler sonra ilk kez iki takımın da bu kadar iyi durumda olduğu bir maç olacak...

Trabzonspor hücum hattı Abdullah Avcı'nın yönettiği bir takımın hücum hattından beklenenin aksine çok şey vaat ediyor. Defansta ise durum tersi, Abdullah Hocanın sakin ve sağlam savunma hattından çok uzakta.
Fenerbahçe ise savunmada çok sağlam görünüyor, hücum ise bireysel yeteneklere emnaet gibi. Geçiş oyunlarıyla direkt kaleye gitme taktiğini uygullatmak istiyor Perreira; Mesut-Pelkas ikilisini bu kadar yedek oturtması da bu sebepten.

Şimdi asıl soru hangi oyun&takım üstün gelicek?

Tahminlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Maç Tarihi : 17.10.2021

Maç Saati : 19:00

Stadyum : Medical Park Stadyumu

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 17 Gün
NZR
2.41₺
Çekimlerim
50
Her iki takım da muhtemelen savunma ağırlıklı bir oyunla maça çıkacaktır. İlk yarıda daha kontrollü bir oyun bekliyorum. 2. yarı atanın kazanacağı bir maç olması muhtemel. Trabzonspor galibiyete bir adım daha yakın. Hücum hattı gol yollarında etkin. Fenerbahçe her ne kadar iyi savunma yapsa da özellikle 70.dakikadan sonra Trabzonspor hücumuna direnemeyecektir. 1-0'lık Trabzonspor galibiyeti bekliyorum. Ancak maçın ilk bölümlerinde gelebilecek süpriz bir gol maçın seyrini tamamen değiştirebilir. Her iki takımı da hücuma zorlayabilir. Bu nedenle maçın ilk 15 dakikası çok kritik. Maçın başında gol yiyen takım maç boyu çok sıkıntı çeker ve en az 3 farklı bir skora gidebilir. Ayrıca hakem de çok önemli. Doğrudan sonuca etki edebilir. Bazı hakemlerimizin ne yazık ki bu tip büyük maçları berabere bitirmek gibi bir çabası olabiliyor. Eğer bu tarz bir hakem ataması olursa 1-1'lik beraberlik beklenebilir.

NZR
27.70₺
Çekimlerim
99
Bana kalırsa Trabzonspor daha üstün gelecek. Benim izlediğim kadarı ile Trabzon daha ofansif oyun konusunda Fenerbahçe'ye zorluk çıkartır diye düşünüyorum. Trabzon ofansif hatları daha başarılı ve iyi. Ancak Fenerbahçe iyi bir savunma yaparsa Trabzon'un bu üstünlüğünü sahaya yansıtmasını engelleyebileceğini düşünüyorum. Maçın ilk dakikaları önemli olacaktır. Yani ilk dakikalarda gol bulan takım fazlası ile avantajlı olacaktır. ilk dakikalarda Fenerbahçe gol ulursa sonrasında daha kapalı bir oyun oynar diye düşünüyorum. ama Trabzon atarsa daha çok gol arayacaktır. Seyir zevki olarakta temposu yüksek bir maç olmasını bekliyorum. Ama iki takım ilk yarı kontrollü bir oyun sergileyip 2. yarı gol arayabilir ama bence bu çok riskli. Geçen sene BJK ve GS derbisinde görmüştük. İlk yarı kontrollü bir oyun vardı ikinci yarı da tam iki takımda kozlarını paylaşacaktı ki pat. Diagne kırmız kart görünce Galatasaray taklaya gelmişti. Sergen hoca ofansif oyuncular alarak oyunu Galatasaray yarı alanına yığmıştı. Bu nedenle hiç ikinci yarı falan dememek hemen golü bulmaya çalışmak lazım.
Skor tahminim şöyle: Trabzonspor 2-1 Fenerbahçe.