Trabzonspor - Fenerbahçe 17 Ekim 2021 Maçı Nasıl Sonuçlanır?

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı nasıl sonuçlanır?

• Trabzonspor Kazanır

Oy: 34 28.1%
  • Berabere

Oy: 25 20.7%
  • Fenerbahçe Kazanır

Oy: 47 38.8%

Oy: 11 9.1%
  • Alt

Oy: 4 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    121
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
58.10₺
Çekimlerim
0
Bir Fenerbahçeli olarak görüşüm bu tür maçalarda günlük performansa önem veriyorum hangi takım rakibinin eksik yönlerini görüp değerlendirebilirse maçı alır Trabzonsporda hamsik oynamazsa büyük kayıp Fenerbahçe bir adım önde olur Trabzonspor, Galatasaray maçındaki gibi skor dezavantajına düşerse Fenerbahçe geri dönüşe izin vermez fairplay çerçevesinde güzel bir maç olması dileği ile iki takımada sonsuz başarılar dilerim

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
25.02₺
Çekimlerim
0
Zor bir maç olacağı kesin, seyir zevki bakımından da iyi bir maç olacak. Trabzonspor'un önemli eksiklikleri var fakat oturmuş bir oyun planı oynadığını görüyöruz. Sol kanat oyuncusunun gelişiyle teknik ekibin eli daha da güçlendi. Hücum hattı çok iyi olsa da savunmada zaafları var. Fenerbahçe de ise henüz oyun sistemi oturmuş diyemeyiz, özellikle hücum hattı seçimleri teknik ekip için zorlayıcı olacaktır. Savunmada çok iyi uyum yakaladılar sol stoperin sakatlıktan dönüşüyle ligin üstünde bir savunma anlayışı oluştu. Orta sahaya gelirsek, iki takımıda eşit görüyorum. Dilerim Fenerbahçe 3-0 kazanır.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
19.76₺
Çekimlerim
0
Kadro kalitesi olarak iki takımda güzel gözüküyor, kestirmek zor fakat bir Fenerbahçe'li olarak tabi ki gönlümden FB geçiyor. Kazanacağımızı düşünüyorum TS'nin de şansı var ama berabere ve bol gollü bir maçta olabilir. Kazananda bence maksimum 1 farkla kazanır o yüzden iki takımında kazanma şansı var beraberede bitebilir.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
11.15₺
Çekimlerim
0
Haftasonu oynanacak Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki maç sizce nasıl biter?
Bir Fenerbahçeli olarak zor bir maç olacağını düşünüyorum. Trabzonun galibiyeti yada beraberlikle bitebilir. Gönül Fenerbahçenin kazanmasını istiyor ama gerçekleride göz ardı etmemek lazım.
Merhaba öncelikle herkese ; ben bir fenerbahçe taraftariyim takimimin kazanmasini isterim ama tarafsiz olarak dusuncelerimi paylaşmak istiyorum milli arada fenerbahçe formasi giyen çoğu futbolcu ya gol atti ya assist yapti ya macin adami seçildi yani moral moyivasyon olarak çok yukarda donecekler bunun üstune süre gelen fb - ts çatişmasi ts cephesini olumsuz etkiliyor bence oyuncu kalitesi olarak ta bakilirsa fb bir kac adim önde ts un artisi orta saha hucum hatti ne zaman ne yapacağı belli.olmuyor eger kanatlari xok aktif kullanirlarsa belki aryiya dönebilir ben çok gollu vir maç olup 3-2 fbnin kazanacigini duşünüyorum kolau gelsin