Salam hər kəsə necəsiz mən buna Azerbaycen turkcesiylə cavab yazacam .bu film yaxsi filmdir ilk bolumnen film insana baglilig yaradir .filmdə sanki kasib insanlara bir nov mesaj verilir yeni onlar ucun heyatin hec bir menasi qalmayib ve onsuzda heyatda itireceyleri bir sey yoxdu buna subut kimi ikinci kez insanlarin oyuna yeniden donmeleri oldu .onlar evlerine geri dondukde parasizligi gordukde oyuna yeniden donmeyi fikirlesmeden qebul etdiler .ancag oyunda insanlarin her ne qeder kasibligdan eziyet cekselerde olumnen qorxduglari goz onunde olur insan her ne qeder heyatda eziyyət ceksede olmek qorxusuda yerinde qalir .filimin aonunda diger bolumlerin cekilməsi ucun yer saxlanilir ve biliremi oglan yeniden oyuna qayidacag bu defe daha ugurlu .umud edekki bu filimin diger bolumleri tez bir zamanda ekranlara gelecek
Biliyorsunuz dizi patladı gitti durdurana aşk olsun. Herkesin dilinde şu an. Ben de geçenlerde izledim ve spoiler içermeden birkaç yorumda bulunayım.
Dizinin konusu zaten çok ilgi çekici, orada kendine çekiyor. Henüz dizinin başından itibaren başrol oyuncusunun gayet iyi oyunculuğunu ve sempatikliğini görünce, arada denk gelen komik diyaloglar ile beraber diziye kanınız ısınıyor. Tabi konunun epey garip olması ve içerdiği gizemden dolayı ilk bölüm su gibi akıp geçiyor. dizide kullanılan sinematografi çok iyi. Az çok teknik dil bilenler beni anlayacaktır rahatlıkla. En son bu şekilde çekimleri oskar olan parasite filminde görmüştük. Kore sineması gerçekten çok iyi ve gittikçe daha da iyi oluyor.
Dizinin genel temposuna gelirsek eğer, son 2-3 bölüme kadar oldukça tempolu ve heyecanlı gidiyor fakat sanırım 2. sezona hazırlık ve 2. sezonu zorunlu kılma gibi etkenlerden dolayı tempo düşüyor ve dizi başka bir eksene kayıyor. buna rağmen final bölümünde denk geldiğimiz sahnelerle beraber 2. sezon ateşini en azından benim için yaktı.
diziye genel olarak puanım 7/10
Evet bende diziyi izleyenler denim.ama ben bu dizinin çok fazla abartıldığını düşünüyorum.tamam dizinin konusu değişik, alışılmışın dışında.ama sosyal medyaya bakıyorum.squid game fanları, squid game cafeleri.dizide giyilen ayyakkabilar bile yok satıyor.o kadar da bir dizi değil bence.eger bu dizi böyleyse o zaman prison break dizisini izleyenlerin hepsi vücuduna hapishane dövmesi yapması ya da breaking bad izleyenler met labaratuvari kurması gerekirdi diye düşünüyorum
Biliyorsunuz dizi patladı gitti durdurana aşk olsun. Herkesin dilinde şu an. Ben de geçenlerde izledim ve spoiler içermeden birkaç yorumda bulunayım.
Dizinin konusu zaten çok ilgi çekici, orada kendine çekiyor. Henüz dizinin başından itibaren başrol oyuncusunun gayet iyi oyunculuğunu ve sempatikliğini görünce, arada denk gelen komik diyaloglar ile beraber diziye kanınız ısınıyor. Tabi konunun epey garip olması ve içerdiği gizemden dolayı ilk bölüm su gibi akıp geçiyor. dizide kullanılan sinematografi çok iyi. Az çok teknik dil bilenler beni anlayacaktır rahatlıkla. En son bu şekilde çekimleri oskar olan parasite filminde görmüştük. Kore sineması gerçekten çok iyi ve gittikçe daha da iyi oluyor.
Dizinin genel temposuna gelirsek eğer, son 2-3 bölüme kadar oldukça tempolu ve heyecanlı gidiyor fakat sanırım 2. sezona hazırlık ve 2. sezonu zorunlu kılma gibi etkenlerden dolayı tempo düşüyor ve dizi başka bir eksene kayıyor. buna rağmen final bölümünde denk geldiğimiz sahnelerle beraber 2. sezon ateşini en azından benim için yaktı.
diziye genel olarak puanım 7/10