ANKET Sizce Okullar kapanır mı?

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
10.09₺
Çekimlerim
0
Nizore13.jpg
Vakalar git gide artıyor ne düşünüyorsunuz ?

Cevapları alalım.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 8 Gün
NZR
10.72₺
Çekimlerim
0
Geçen sene ki gibi aynı şekilde yazın gelince laylaylom bütün kapılar açık heryerde korona partisi hasta olan yazın olsun bulaştırsın atsın üstünden . Kışın nasıl olsa yine kapanırız mantığıyla devam edilirse bence kapanır ve kapanmasıda gerekir şu durumda şuan koronamın en çok kol gezdiği yer okullar önlemler işe yaramıyor pek .

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 8 Gün
NZR
12.11₺
Çekimlerim
0
Geçen sene ki gibi aynı şekilde yazın gelince laylaylom bütün kapılar açık heryerde korona partisi hasta olan yazın olsun bulaştırsın atsın üstünden . Kışın nasıl olsa yine kapanırız mantığıyla devam edilirse bence kapanır ve kapanmasıda gerekir şu durumda şuan koronamın en çok kol gezdiği yer okullar önlemler işe yaramıyor pek .
Bencede kapanır hatta bence Aralık gibi kapanır.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 15 Gün
NZR
82.42₺
Çekimlerim
50
Son açıklanan korona virüs tablosuna bakıp konuşacak olursam açıkcası şimdiye kadar kapatmadılarsa artık kapatacaklarını düşünmüyorum. Çünkü uzun bir süredir vaka sayısı yirmi beş bin ila otuz bin vaka arasında değişiyor. Herhangibir hızlı yükseliş gözükmüyor. Tek sorun olarak aktif vakaların büyük bir çoğunluğunun gençlerin oluşturmuş olması. Ondada bakan çıkıp aşı olmuyorsunuz diye bize kızıyor. Ancak okullardaki liselerdeki üniversitelerdeki otobüslerdeki oluşan kalabalıkları görmüyorlar. Benim haftada iki gün yüz yüze üniversitede dersim var. Ancak kaç defadır gitmedim gidemedim. Zaten daha önce ortalamadan bir tık üstü ağırlıkta korona geçirmişim üniversiteye gittiğim günlerde otobüsün kapısına yapışarak 45 dk yolculuk etmişim bide üstüne üstlük kötü hava şartları da var bide en kötüsü otobüs yok ( İstanbulda ciddi anlamda otobüs sorunu var ) nasıl gidelim üniversiteye okula. Umarım hatalarından dönüp okulları kapatma kararı alırlar. Saygılarımla iyi günler.