ANKET SENCE NİZORE GOOGLE GEÇER Mİ ?

ANKET SENCE NİZORE GOOGLE GEÇER Mİ ?

12 338

SENCE NİZORE GOOGLE GEÇER Mİ ?

• GOOGLE DA NEYMİŞ GOOGLE BANA NE FAYDASI VAR :)

Oy: 38 70.4%
  • GEÇEMEZ

Oy: 16 29.6%

• Kullanılan toplam oy
    54

Administrator
Konular
145
NZ Yaşı
4 Yıl 9 Ay 28 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
95.34₺
Çekimlerim
0
Ticaret puanı: 0 / 0 / 0
Google darılmasın biz geçmeyelim googleyi :)

Konular
4
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 2 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
39.29₺
Çekimlerim
0
Google ile nizore yi kıyaslamasakta nizore ile R10 u kıyaslamak ileri tarihlerde ticarette işin içine girdiği zaman umuyorum ki Google olmasada bir çok platformu geride bırakacağını düşünüyorum nizore ekibine başarılar diliyorum keza bize de pay düşüyor ne kadar Orjinal ve Özgün içerik yazarsak bir o kadar kaliteli forum oluruz hem ticaret hem kazanç kapısı olarak nizore bu sektörün bel kemiklerinden olabilir nizoreyi sonuna kadar destekliyor ve tekrardan başarılarının devamını diliyorum kopya içerik kontrol süreleri biraz daha kısalırsa forumun tadından yenmez saygılar sunuyorum kolay gelsin umarım bir gün Google da geçeriz.

Konular
3
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 2 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
54.04₺
Çekimlerim
0
NİZORE'nin Google'ı geçmesi için önce arama motoru olması lazım daha sonra isterse geçebilir😅
Bir de NİZORE'ye girmek için Google kullanıyoruz.
Şu anda geçmemiz gereken en önemli site ekşi sözlük olabilir. Çünkü ekşi sözlüğün ve onun gibi sitelerin çok eski zamanlardan beridir onlara bağlı olan kullanıcıları var (kullanıcıları onlara çok bağlı)
tabi onları geçmekte o kadar basit değil aşırı bir çaba sarf etmek gerek.
Ekşi sözlük, kızlar soruyor, onedio, vb. Siteleri nasıl geçeriz diye de bir konu açabiliriz aslında

Konular
0
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 2 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
27.64₺
Çekimlerim
0
Şuanlık pek o mümkün değil ama ileride daha da başarılı bir forum sitesi olacağına inanıyorum sitede şuanlık güzel bir şekilde bilgi akıcılığı ve aktiflik olduğunu düşünüyorum sürekli yeni açılan konular yapılan farklı çeşitli yorumlar üyeleri daha da siteye yönlendiriyor umarım hedeften şaşmadan güzel bir forum sitesi olmaya devam eder İnşallah.Yakında Türkiye'de başarılı bir forum sitesi olacağına inancım tam Herkese iyi forumlar...

Konular
1,985
NZ Yaşı
11 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
447.40₺
Çekimlerim
0
Hocam valla ben de içerik çeşitliliğine bakınca bayağı umutluyum bu konuda. Arayüzü de diğerlerine göre çok daha pratik geliyor bana, bence ileride herkes burayı kullanacak.

Administrator
Konular
145
NZ Yaşı
4 Yıl 9 Ay 28 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
95.34₺
Çekimlerim
0
Hocam valla ben de içerik çeşitliliğine bakınca bayağı umutluyum bu konuda. Arayüzü de diğerlerine göre çok daha pratik geliyor bana, bence ileride herkes burayı kullanacak.
Daha duyuldukca hocam forumun kalitesi artacaktır güzel yerlere gelicektir. Sabır ve zamana ihtiyaç var :)

Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir)

Anasayfa Giriş Yap Kayıt Ol