PUBG MOBİLE Mİ ZULA MI VALORANT MI CS GO MU ? SEN HANGİSİNİ OYNUYORSUN ?

PUBG MOBİLE Mİ ZULA MI VALORANT MI CS GO MU ? SEN HANGİSİNİ OYNUYORSUN ?

• PUBG MOBİLE

Oy: 9 40.9%
  • ZULA

Oy: 2 9.1%
  • VALORANT

• CS GO

• BEN BUNLARI OYNAMAM KANKA

Oy: 6 27.3%
  • DİĞER

Oy: 1 4.5%

• Kullanılan toplam oy
    22
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 8 Gün
NZR
52.09₺
Çekimlerim
0
Ben dördünü de oyandım pubg mobile bana biraz sıkıcı geliyor uzun sürüyor uçaktan atlıyorsun silah ,mermi, kask, yelek bulmaya çalışıyorsun
alan geliyor bir yandan çatışma bir yandan arkadaşın düşüyor onu kaldırmaya çalışıyorsun tabi ki hızlılığı sevenler için ölüm maçı da var
valorant da güzel değişik yeteneklerin var . zula bizim oyunumuz oynamaksak ayıp olur . cs go bu tür oyunların önderi zaten .

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 8 Gün
NZR
59.04₺
Çekimlerim
0
Pubg mobile oynadım. O kadar hile geldiği için bırakmak zorunda kaldım zula oynadım orda da hile vardı valorant oynamadım cs go en güzel beğendiğim oyunlardan bir tanesi hile yok herkes eşit şartlar altında savaşıyor oyun oynamak güzel ama çıkarılan oyunların çogu savaş oyunları bilinç altını yıkmaya çalışıyorlar .

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 8 Gün
NZR
9.81₺
Çekimlerim
50
Ben 4 oyunu oynadım ve bu oyunları karsilartmak yanlış bence kardeşim diğer 3 oyun güzel bilgisiyar lazım. ama pugb mobile normal sekment bir telefon ile oynayabilirsiniz. Normal sekment dediğim telefon fiyat aralığı 2500–4500 arası helede bu pahalıkta bir bilgisayar dizide oyun oynamak zor. Çünkü bir bilgisayar dizmek normal sekment için 8000–15000 lira arasında bu yüzden pugb Mobil benim gözümde bir sıfır önde. Bir bilgisayar olmayan insan bile bu oyundan zevk alabilir.
çooook eskilerden gelen bir anıdır.teyzemin işyerinde yanımda bir teknik servis elemanı önümde bilgisayar anlatıyor c:... yazacaksın şöyle olacak dır yazacaksın böyle olacak....sıra bilgisayara birşeyler yükleyip silmeyi öğrenmeye geldi.anlattı anlattı sıra pratik yapmaya geldi.adam kalktı gitti bilgisayar yok çalışmıyor.baktılar olmayacak baştan alalım dediler ne yükledin ne sildin.şunu bunu yükledim tamam sorun yok.ne sildin ;
-oyun vardı onu sildim.komando oyunu......
-sessizlik
-adı neydi komanda oyununun?
-comand.com!!!!!ablam tüm gerekli kısayolları masaüstüne atmıştı ve bilmediğim şeyler yapmamam konusunda beni uyarmıştı. daha sonra bir arkadaşım gelip "olm babam c'ye girme bilgisayarı bozarsın dedi" deyince ufkum açılmıştı. "c ne lan!" deyip korka korka bilgisayarıma tıklayıp hemen kapatmıştık.
lan şimdi yaşımız ortaya çıkacak ama neyse. o gün bilgisayarın bulunduğu binaya babam götürmüştü elimden tutarak.

"bak oğlum şu karşı duvarı kaplayan şeye bilgisayar diyorlar. toplama çıkarma ve çarpma işlemlerini yapabiliyor."
"peki ya bölme babacığım?" diye sormuştum heyecanla
"henüz değil oğlum, çalışmalar devam ediyor" dedi.

nerden nereye... şimdi paint diye bi program var resim bile çizebiliyorsun.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 17 Gün
NZR
11.42₺
Çekimlerim
50
Eskiden çok fazla oyun oynardım. Pubg Mobile, cs go, zula vb. Şimdi ise hiç oynayasım gelmiyor. Arada canım sıkılıyor oynayım diyorum bu sefer oyunlar sarmıyor.