Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oldum yada olmadım gibi yorumlar yazmayalım arkadaşlar. Onu ankette oy olarak kullanalım. Fikirleriniz varsa 4-5 cümlelik onları sadece yorum olarak yazlaım.
Bunu bana sorun aşkın belirtileri ruhsal bir hastalık gibidir..
Uykusuzluk, kalp çarpıntısı, iştahsızlık, ağlama ya da gülme nöbetleri, el terlemesi, baş dönmesi, aşkın fiziksel göstergeleridir. Sürekli yanında olma isteği, bitmeyen özlem, kıskançlık, başkasıyla paylaşamama gibi olgular da aşkın ruhsal belirtileridir.
Evet benimde başıma geldi tatlısıyla acısıyla güzel bi duygu.Lise zamanlarımda sınıfta bir kız vardı ondan çok etkilenmeye başlamıştım ama olmayacağınıda biliyordum çok istiyodum ama sonunuda biliyodum.Ne yapsam nasıl yapsam olur diye düşündüm ama hiç bir zaman çıkış yolu bulamadım.Hep çaresiz kaldım.Hep kendimi üzdüm ve bu durum lise hayatımın kötüye gitmesine sebep oldu çok üzüldüğüm acı çektiğim pişman olduğum çaresiz kaldığım çok durum oldu.Evet lise zamanlarım bu durumdan dolayı kötü geçti ama hata yapıp bundan ders almak gerekiyor ve bu hataları hayatın geri kalanında yapmamak gerekiyor bu yüzden her anınınız kıymetini bilin o an hiç bitmeyecek gibi geliyor asla vazgeçilmez gibi geliyor ama tek giden gençliğiniz oluyor ve kimse için değmiyor her anınınız keyfini tadını çıkarın mutlu olun eğlenin sizi tek düşünen ailleniz ailenizin kıymetini bilin onları asla üzmeyin onların kıymetını bilin kafanıza takmayın hayat çok kısa ve hayatın kıymetini değerini bilin herkese hayırlı huzurlu mutlu günler dilerim umarım duygularımı siz sevgili insanlara dile getirebilmişimdir iyi günler dilerim.
Üniversitedeyken eşiğini yaşadığım durum. ben değil karşı tarafta bir platonikleşme vardı. Esasında bu platonik aşk dedikleri şey bir çeşit saplantılı psikolojik hastalık bana göre. Kimsenin vazgeçilmez olduğu bir dünyada yaşıyoruz arkadaşlar. Ne olursa olsun birini sevebilirsiniz ama onun için ölmek mi, uykusuz kalıp yatak döşek debelenmek mi Allah muhafaza. Sizin için en kolayı gidip konuşmak ve olumsuz sonuç alınırsa da bir iki kez daha deneyip ardından yine sonuç alınmazsa da unutup geçmek lazım. Neyse ben size başımdan geçeni anlatayım;
Kız karşı komşumuzdu. Kıvırcık saçlı vücudu tam bir şaheser güzellik akıyor. Ev arkadaşımın annesi komsumuzla yakın olunca beni kızla tanıştırmak istediler. Abi her şey güzel gidiyor, ailesi aşırı zengin altıma araba verdiler. Petrol ofisleri var benzin parası ödemiyorum. Ev arkadaşımla onların başka bir yerdeki evine çıktık kira ödemiyoruz falan. Kız da benim evimde kalmaya başladı. Birlikte yiyor içiyoruz. Kız zamanla değişik tepkiler tavırlar vermeye başladı. Eline bıçak alıp kendini kesmekle tehdit etmeler falan. Ben kızınca ağlıyordu. konuşmadığımda veya tavır aldığımda intihar etmekle tehdit ediyordu. İlk başlarda şaka olarak algıladım sonra sonra ciddiye bindi iş. Sonra sonra öğrendim ki ailecek kafayı yemişler. Ayrılmak istediğimde kız bir yandan, annesi bir yandan tehditler vs. yalvarışlar yakarışlar. Annesi en son: beni hiç mi sevmedin falan dedi kızından ayrılmamam için. Kızdaki hastalığı sonradan öğrendim. İnanılmaz güzeldi, 9 ay katlandım Allah başa vermesin. Bildiğiniz bipolar bozukluk hastasıymış meğersem ailecek.
Ben lisedeydim aşık olduğum kızın adı Zeynep di dedim ben seni seviyorum kız beni istemedi. Benim hayyallerim var üniversite sınavına girecem aklımı meşgul edemem dedi ben bekledim beni kabul eder dedim. İlk defa bu kadar uzun birini seviyordum ve vazgeçmiyordum sms atıyordum benimle konuşuyordu ama beni sevmiyordu. Bir ay iki ay oldu şiirler yazıyorum akrostiş ama kız beni istemiyor.
Sınıflarımız ayrıydı beni yargılamayın kız istemiyormuş daha neden uzattın diye bizim okuldakilerin ağzında bakla ıslanmazdı duyulursa kız zor duruma girecekti ağladım kaç gece beni kabul etmiyor diye çok şaşırmıştım. Kendime ilk defa bir kıza bu kadar bağlanmıştım gerçekten aşkı ben Zeynep de tanıdım diğerleri 1 haftada geçiyordu. Ben vazgeçtim diye mi yoksa gerçekten bir çocuğu sevdi mi bilmiyorum. Onun sınıfındaki arkadaşlarım Zeynep ile o erkeğin samimi davrandıklarını bana söylediler. Orda yıkıldım ve bir daha sms atmadım uzun bir süre 200 gün geçti aradan aradım dedim 200 gün boyunca insanın evinin önünde bir köpek beklese evin sahibi onu içeri alır dedim ve bir şey demedi bende direk okulumu değiştirdim. Lise biter bitmez de askere gittim aradan dört yıl geçmiş ama hayatımda bir iz bıraktı karşılaşsak belki de tanımam şimdi benim hikayemde böyleydi ALLAH hepimize hayırlı kendisi güzel bir eş nasip etsin. Aşk acısı bizimde başımızdan geçeceği varmış.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.