BİLGİ Para çekme

Hoş geldin! hangar tarafından topluluğumuza katılmanız için davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
1.30₺
Çekimlerim
50
Öncelikle bu siteyi youtubede dolaşırken gördüm böyle bazı sitelere giriyorum verdikleri limit alt tarafı 30 TL onu yapmak için 1 veya 2 ay uğraşıyorsun alt tarafı vercekleri 30 TL onuda vermek için kullanıcıya 10 takla attiriyolar oda yatacak mi yatmacak mi belli değil ama bu siteyi gördüm açıkçası biraz da merak ettim ve kayıt oldum para nasıl kazanılır diye dolaşırken ortalama topu topu 2 gün kullandım bu siteyi para kazanması kolay bir site açıkçası kazandığım parayı yatırırlar mi diye şüphede etmedim değil belki yatirmazlar dedim kullandığım diğer uygulama veya siteler gibi zannettim ama değil ;) dün para çekmek için iletişimden yazdım bu gün oldu hâlâ dönüş yapmadılar bence hikaye dedim ama DEĞİL ,bugün dönüş yapıp kripto adresimi istediler bende yazdım inanirmisiniz 5 dk bile sürmedi parayı yatırmaları ödememi aldım ilginiz ve güvenciniz için sizlere Teşekkür ederim NİZORE ailesi saygılar dilerim en kısa zamanda büyümek dileğiyle .