Ben uygulamayı dün YouTube yoluyla keşfettim ve anladığım kadarıyla çok yeni bir proje gibi görünüyor ben yaklaşık olarak 1, 1.5 saat falan uğraştım yeni girdiğim için ilk nasıl para kazanildigini anlayamadım ama biraz ugrasinca 15 TL kazandım tabiki şuana kadar çok siteye girdik ilk başlarda çok veriyor çekim limitine yaklaştıkça kazanmayı imkansız hale getiriyorlar ama nizorede böyle bir şey yok rahatlıkla kullanabilirsiniz kazanabilirsiniz ve eğer uğraşırsınız rahatlıkla bir iki günde çok rahat 50 TL ye ulaşabilirsiniz ve çok çekim kanıtı var benim bildiğim site yeni yeni olduğu için ve bizde ilk kullanıcıları olduğumuz için bize iyi paralar veriyorlar bence bundan iyi yararlanmaliyiz yorum yapınca kazandırıyor beğeni yapınca kazandırıyor takip edince kazandırıyor ankete katılınca kazandırıyor ve en önemlisi referans ile de kazandırıyor yanlış anlamadiysam referans başına 3 TL veriyor ben henüz bir arkadaşımı davet ettim şuan ondan gelecek olması gereken 3 TL yi bekliyorum gelirse baya bir çevrem var onlarda davet edip güzel bir para kazanmayı düşünüyorum özellikle şunu da belirtmek isterim referans davet ettiğinizde referansınizin en az 25 cümlelik bir mesaj yazması gerekiyor zaten ana sayfadan ulaşabilirsiniz kurallara ve gerçekten çok içtenlikle teşekkür ederiz Nİzore ....