PARA KAZAN Nizore' Den Çekim Yapan Kullanıcılarımız

Sende Nizore İle Kazanç Sağlamak İster Misin?

• Kullanılan toplam oy
    179
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 14 Gün
NZR
61.25₺
Çekimlerim
50
Nizore’den ilk çekimimi yaptım. Buradan bu yazıyı okuyan tüm arkadaşlara söylüyorum, sonuna kadar güvene bilirsiniz. Kazandığınız parayı size ödüyorlar. Sistem çok güzel işliyor. Yazılarınızı yazıyorsunuz ve para kazanıyorsunuz. Tabii ki sistemin devamlılığı için büyümesi şart fakat şu anda yararlanmak isteyen herkes için nizore çok güzel bir sistem. Ufak tefek demeden düzenli bir şekilde birikim yapabilirsiniz. Akmasa bile damlıyor anlayacağınız. Öğrenci olarak söylüyorum ki gerçekten nizoreyi kuran herkese çok teşekkür ederim. Ülkenin halini ve öğrencilerin durumunu zaten çok iyi biliyorsunuz. Bu zor zamanlarda ilaç gibi geldi gerçekten. Umarı daha çok büyür ve milyonlara hitap eden bir forum haline gelir. Sağlıcakla kalın.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
17.09₺
Çekimlerim
0
Nizore’den ilk çekimimi yaptım. Buradan bu yazıyı okuyan tüm arkadaşlara söylüyorum, sonuna kadar güvene bilirsiniz. Kazandığınız parayı size ödüyorlar. Sistem çok güzel işliyor. Yazılarınızı yazıyorsunuz ve para kazanıyorsunuz. Tabii ki sistemin devamlılığı için büyümesi şart fakat şu anda yararlanmak isteyen herkes için nizore çok güzel bir sistem. Ufak tefek demeden düzenli bir şekilde birikim yapabilirsiniz. Akmasa bile damlıyor anlayacağınız. Öğrenci olarak söylüyorum ki gerçekten nizoreyi kuran herkese çok teşekkür ederim. Ülkenin halini ve öğrencilerin durumunu zaten çok iyi biliyorsunuz. Bu zor zamanlarda ilaç gibi geldi gerçekten. Umarı daha çok büyür ve milyonlara hitap eden bir forum haline gelir. Sağlıcakla kalın.
Aynen katılıyorum

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 8 Gün
NZR
12.30₺
Çekimlerim
0
Selam arkadaşlar. Bu başlık altında Kazanç Sistemimizden çekim yapan kullanıcılarımızı çekim işlemleri oldukça paylaşacağız. Sistemin güvenli ve kazançlı olduğunu sizler de buradan göreceksiniz.

Herkese bol şanslar.

ŞU ANA KADAR; 9 FARKLI ÜYE, 11 KEZ İŞLEM VE 550 TL PARA ÇEKİM İŞLEMİ GERÇEKLEŞMİŞTİR. (Başlangıç tarihi 4 Ekim 2021)
Herhangi bir çekim sınırı varmı veya parayı nereden çekeceğim ?

boss

sıradan birisi
Yönetici
Moderator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 5 Gün
NZR
42.12₺
Çekimlerim
0
@Sys kullanıcımızı tebrik ederiz. İlk çekim işlemini başarı ile gerçekleştirmiştir. Kalben bol şans ve kazançlar dileriz.

Sys-ilk-para-çekim-nizore.png

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 8 Gün
NZR
10.49₺
Çekimlerim
0
Selam arkadaşlar. Bu başlık altında Kazanç Sistemimizden çekim yapan kullanıcılarımızı çekim işlemleri oldukça paylaşacağız. Sistemin güvenli ve kazançlı olduğunu sizler de buradan göreceksiniz.

Herkese bol şanslar.

ŞU ANA KADAR; 11 FARKLI ÜYE, 13 KEZ İŞLEM VE 650 TL PARA ÇEKİM İŞLEMİ GERÇEKLEŞMİŞTİR. (Başlangıç tarihi 4 Ekim 2021)
Mükemmel, inşallah bizde çekeriz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
17.08₺
Çekimlerim
50
50 TL sınırına ulaştım, iletişim aracılığıyla talebimi gönderdim. Mail yoluyla mı iletişime geçeceksiniz acaba çekim işlemleri için, bir de herhangi bir kripto uygulamasının cüzdan hesabı olur mu belirli bir uygulama mı olması gerekiyor? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. 🙏

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 8 Gün
NZR
4.55₺
Çekimlerim
50
Bu siteyle arkadaşım sayesinde yeni tanıştım merakla buralarda geziniyorum şuan ama böyle bi düzen güzel olmuş gerçekten tam bir destek az çok demeden yazarak konuşarak para kazanıyorsunuz bakalım ilk çekimimden ne kadar alacağım yazarım😊👍🏻
Bugün hesap açtım ve çekim yapacam da nereden yapacam bilmiyorum