Nizore.com Sitesinin Bize FAYDALARI

Hoş geldin! Erayyapici4 tarafından topluluğumuza katılmanız için davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
8.85₺
Çekimlerim
0
kapak.png
Neredeyse hepimiz bu siteye para kazanma açısından geldik. Öncelikle bunda hepimiz aynı görüşteyiz.ama biraz düşününce buradan hem bilgi örenip ve ayrıca bilgi alışverişi de sağlayabiliyoruz. Yazılar yazarak normal hayatta yapmadığımız görüşlerimizi burada para kazanma uğruna da yapsak yinede bu bizim için gerçekten iyi birşey en azından görüş bildiriyoruz. Boşda yapsak bi fikir koyuyoruz biribirimize danışıyoruz. Sitenin bence biraz ufak dokunuşlarla level atlayıp en üst katmanlarda olacağını düşünüyorum. İnstagram da yorumlara birşey yazmaktan sa burda içimi döker linç yersekde yeriz yapcak bişi yok :) beyin bedava

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 6 Gün
NZR
50.24₺
Çekimlerim
0
aynen kardeşim hak veriyorum sana buradan bir kişi kendini geliştirerek profosyonel bir şekilde makale yazmasını da ögrenebilir ayrıca kendini geliştirebilir eyer kendini geliştirirse çok iyi de kazançlar elde edebilir sadece bunun için okumak ve kendini geliştirmesi gerekli herkese başarılar selamlar

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 7 Gün
NZR
32.78₺
Çekimlerim
50
Yeni arkadaşlıklar,yeni bilgiler edinme gibi faydaları var.
En büyük artısı tabii ki diğer forumlardan farklı olarak her işleminden para kazandıran bir sistemi olması. Bu sistem sadece para kazandırmaya yaramadı bence.İnsanlar ucunda para var diye hiç okumayacağı şeyleri okuyor,hiç yazmayacağı şeyleri yazıyor.Bundan daha güzeli var mı ? Nizore bizlere bunu sağladı ve bu sistemin çok uzun süre böyle gideceğini düşünüyorum.Sistemden ilk faydalanan bizler bence çok avantajlı olacağız.Böyle bir şeye sebep olan tüm forum yönetimini canı gönülden kutluyorum öncelikle.Tüm arkadaşlarımın da bu sistemden sonuna kadar faydalanmasını ve ufakta olsa harçlık kazanmalarını diliyorum.Yönetimin en çok dikkat ettiği kopya içerik paylaşmamaya ve kural ihlali yapmamaya özen gösterelim.
Herkese iyi forumlar diliyorum.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 11 Gün
NZR
82.42₺
Çekimlerim
50
Öncelikle bana sağladığı en büyük fayda öğrenci olduğum için ve maddiyata ihtiyaç duyduğum için para. Nizore nin en büyük faydası paradır benim için. Bundan sonra en büyük faydası benim için yeni şeyler öğrenmemdir.

Forumda yer alan konular sayesinde her gün her dakika yeni bir şeyler öğreniyorum. Bunun dışında kendi açtığım konular ile araştırırken kendim yeni şeyler öğreniyorum. Ayrıca yazarken yazım ve imla kurallarına dikkat etmeyi ve nasıl yazı yazılacağını öğreniyorum. Bunun dışında insanlarla belli görüş hakkında fikir alışverişi yapmak bazen içini dökmek bana çok fayda sağlıyor. Kendimi Nizore de daha rahat hissediyorum. Bunlar bana Nizore'nin faydaları.

Teşekkürler Nizore ailesi. Sevgilerimle ve saygılarımla iyi günler dilerim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 2 Gün
NZR
12.32₺
Çekimlerim
0
Ekli dosyayı görüntüle 630Neredeyse hepimiz bu siteye para kazanma açısından geldik. Öncelikle bunda hepimiz aynı görüşteyiz.ama biraz düşününce buradan hem bilgi örenip ve ayrıca bilgi alışverişi de sağlayabiliyoruz. Yazılar yazarak normal hayatta yapmadığımız görüşlerimizi burada para kazanma uğruna da yapsak yinede bu bizim için gerçekten iyi birşey en azından görüş bildiriyoruz. Boşda yapsak bi fikir koyuyoruz biribirimize danışıyoruz. Sitenin bence biraz ufak dokunuşlarla level atlayıp en üst katmanlarda olacağını düşünüyorum. İnstagram da yorumlara birşey yazmaktan sa burda içimi döker linç yersekde yeriz yapcak bişi yok :) beyin bedava
Faydali bi site hic cikasim gelmedi yeniyim daha bakalim hayirlisi :)

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 7 Gün
NZR
43.28₺
Çekimlerim
0
Herkesi kendi fikrini düşüncesini belirtmeye ve uzun yazdıkça uzun fikirlerde bulunuldukça kazanç oranının artmasıyla kişi hem fikirlerini ifade etmekte daha iyi hale gelirken hem de bunu yaparken para kazandığı için burada bulunma durumu her açıdan iki taraftan da ve site sahipleri tarafından da her şekilde kazançlıdır. üye de hem maddi hem manevi gelişim yaratan şeyler aynı şekilde yöneticilere de aynı durumu sağlıyor. sitenin en sevdiğim özelliği bu.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 2 Gün
NZR
3.40₺
Çekimlerim
0
Gerçekten iyi ki karşıma çıkmış bu site , yavaş yavaş kendimi geliştiriyorum , kendimce guzel makaleler yazmaya başladım üstelik para da kazanabiliyorum 😅 daha ne olsun

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 3 Gün
NZR
19.86₺
Çekimlerim
0
Bence güzel bir uygulama, ben şahsen çok beğendim. Son 6 aydır bir çok yerlere girdim. İnternet üzerinden para kazanmak için, çoğundan hüsranla ayrıldım. Kazandığım bazı yerlerde oldu ama hiçbiri nizore gibi kolay, anlaşılır, hızlı, ve çok para kazandırmiyordu. Bunlar bir yana nizore ayreten insanların bilgi, birikim, görüşlerini 'de birbirileriyle paylaşmalarıda ve benzeri konularda çok iyi yanlarından biri yani benim şahsi düşüncem. nizore, gelişme gösteren bir site ve ileriye dönük çok büyüyecek kapasiteleri var, böyle devam ederlerse ve görüldüğü gibi insanları da memnun ediyorlar. Ben geç kalmadan nizore' ye katıldığım için çok mutluyum. Herkese tavsiye ediyorum. Herkesin kulanmaktan mutlu olduğu bir site. Anketlerden, takip etiğimiz kişilerden, beğeni attığımız kişilerden, ilk katılımdan, profil resmi koymaktan, birilerini davet etmekten... Ve benzeri şeylerden çok rahatlıkla para kazanıyoruz. Bunun için nizore.com 'a teşekkür ediyorum bu tür yeniliklerin devamı gelir inşalah. Son olarak ta ayreten nizore diğer sitelere göre daha hızlı, pratik çok çabuk dönüş yapan bir site bence bunlarda göz ardı edilmeyecek şeyler👍👍👍😄