Bence güzel bir uygulama, ben şahsen çok beğendim. Son 6 aydır bir çok yerlere girdim. İnternet üzerinden para kazanmak için, çoğundan hüsranla ayrıldım. Kazandığım bazı yerlerde oldu ama hiçbiri nizore gibi kolay, anlaşılır, hızlı, ve çok para kazandırmiyordu. Bunlar bir yana nizore ayreten insanların bilgi, birikim, görüşlerini 'de birbirileriyle paylaşmalarıda ve benzeri konularda çok iyi yanlarından biri yani benim şahsi düşüncem. nizore, gelişme gösteren bir site ve ileriye dönük çok büyüyecek kapasiteleri var, böyle devam ederlerse ve görüldüğü gibi insanları da memnun ediyorlar. Ben geç kalmadan nizore' ye katıldığım için çok mutluyum. Herkese tavsiye ediyorum. Herkesin kulanmaktan mutlu olduğu bir site. Anketlerden, takip etiğimiz kişilerden, beğeni attığımız kişilerden, ilk katılımdan, profil resmi koymaktan, birilerini davet etmekten... Ve benzeri şeylerden çok rahatlıkla para kazanıyoruz. Bunun için nizore.com 'a teşekkür ediyorum bu tür yeniliklerin devamı gelir inşalah. Son olarak ta ayreten nizore diğer sitelere göre daha hızlı, pratik çok çabuk dönüş yapan bir site bence bunlarda göz ardı edilmeyecek şeyler