SON DAKİKA Nizore.com Geri Döndü: Kaldığımız Yerden Daha Güçlü Devam Ediyoruz!

Nizore

Administrator
NZ Yaşı
4 Yıl 7 Ay 22 Gün
NZR
46.57₺
Çekimlerim
0
Merhaba,

Nizore.com kaldığı yerden geri döndü! Yaşanan bazı olumsuz durumlar nedeniyle bir süre ara vermek zorunda kalsak da, şimdi her zamankinden daha güçlü ve kararlı bir şekilde yeniden buradayız. Tüm zorluklara rağmen ayakta kalmayı başardık ve kaldığımız yerden tam gaz ilerlemeye devam ediyoruz.

Topluluğumuzun desteği ve bağlılığı sayesinde Nizore Forum yeniden aktif; üretmeye, paylaşmaya ve birlikte kazanmaya devam ediyoruz. Bize inanan ve sabırla bekleyen herkese teşekkür ederiz.

Tekrardan hoş geldiniz!
Nizore Forum olarak, birlikte büyümeye ve kazanmaya devam ediyoruz. 🚀

kapak.png

NZ Yaşı
4 Yıl 5 Ay 24 Gün
NZR
23.20₺
Çekimlerim
50
Vay be 5 yıl olmuş. Nizore'den mail aldığımı görünce çok duygulandım. Zamanında çok hareketliydi ne güzeldi burası. Sizleri yenidwn görmek mutluluk verici. İlk üyelerdendim ve buranın ekmeğini yedik zamanında. Emeğiniz çabanız var olsun, yolunuz daima açık olsun👏👏

Nizore

Administrator
NZ Yaşı
4 Yıl 7 Ay 22 Gün
NZR
46.57₺
Çekimlerim
0
Vay be 5 yıl olmuş. Nizore'den mail aldığımı görünce çok duygulandım. Zamanında çok hareketliydi ne güzeldi burası. Sizleri yenidwn görmek mutluluk verici. İlk üyelerdendim ve buranın ekmeğini yedik zamanında. Emeğiniz çabanız var olsun, yolunuz daima açık olsun👏👏
Güzel yorumun için teşekkürler hocam şimdi aynı ortam aynı güzellikler ile devam bağazı nedenlerden dolayı git geller yaşasakta şuan herzamankinden güçlü devam ediyoruz ❤️

NZ Yaşı
4 Yıl 5 Ay 24 Gün
NZR
23.20₺
Çekimlerim
50
Güzel yorumun için teşekkürler hocam şimdi aynı ortam aynı güzellikler ile devam bağazı nedenlerden dolayı git geller yaşasakta şuan herzamankinden güçlü devam ediyoruz ❤️
Gerçekten çok duygulandım. Sizleri yeniden görmek mutluluk verici. Uzun süredir yazmıyorum. O günleri hem özledim hem de hüzünlendim açıkçası. Hoş geldiniz tekrardan. Umarım her şey gönlünüzce olur🙏👏👏

Nizore

Administrator
NZ Yaşı
4 Yıl 7 Ay 22 Gün
NZR
46.57₺
Çekimlerim
0
Gerçekten çok duygulandım. Sizleri yeniden görmek mutluluk verici. Uzun süredir yazmıyorum. O günleri hem özledim hem de hüzünlendim açıkçası. Hoş geldiniz tekrardan. Umarım her şey gönlünüzce olur🙏👏👏
Bizde seni görünce duygulandık hocam daha güzel anılarımız olacak burada 🙌 cok iyi yerlere geleceğiz tam rota ileri :)

NZR
27.70₺
Çekimlerim
99
Maili görünce bir garip oldum ilk kayıt olduğumda şu kadar makale atsam şunu kazanırım hesapları yapıyordum. Hocam birdaha ayrılmak yok değil mi 😅