NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
21.27₺
Çekimlerim
0
Merhabalar, aktif olarak sosyal hayatımı etkilemeyecek şekilde dizi ve filmler izliyorum. Sizler için beğendiğim birkaç diziden bahsedip önerilerde bulunmak isterim.

nizore_netflix-dizileri.jpg

1- You (Yeni sezonu sanırım yarın çıkıyor.)
Takıntılı bir erkeğin yaşamını anlatıyor. Aşık olduğu hoşlandığı kişilerin yanında gizli bir şekilde dolaşıyor. Eşyalarını karıştırıyor ve çamaşırlarını alıyor. En sonunda kendine aşık ediyor. Ciddi de oluyor aslında duygusuzluktan değil fakat sonunda tüm partnerleri ölüyor ya da arkadaşları. Son tanıştığı partneri de kendisi gibi. Birbirini bulan çift bir daha böyle şeyler yapmamak için söz veriyor. Fakat sözlerini tutacaklar mı bilinmez... Yeni sezonda bu sorumuza cevap bulacağız. İzlerken aşırı keyif alıyorum ve geriliyorum. Sizlere de öneririm.

2- The Walking Dead
Yürüyen Ölüler'i duymayan yoktur. Fakat izlemediyseniz siz de muhtemelen ön yargı ile yaklaşıyorsunuz. Dizinin tamamı gerçek dışı olan zombilerden ibaret değil. İlerleyen sezonlarında kendine aşırı bir şekilde bağlıyor. Zombi mücadelelerine krallık savaşları da ekleniyor. Sevdiklerini kaybeden insanların acısı ve intikamı büyük bir kaosla bir araya geldiğinde aşırı bağlayıcı bir senaryo haline geliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Sizler de film-dizi önerisi ya da görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 3 Gün
NZR
18.62₺
Çekimlerim
0
Alice in borderland

Netflixte gerçekten en beğendiğim dizilerden biri bu oldu. Squid gameden yaklaşık 1 sene önce çıktı ve kore dizilerine pek alışık olmamama rağmen inanılmaz içine çekti beni. Konusu itibariyle ilgi çekse de işleyiş anlamında ilk bölümlerde mantık hatalarıyla devam ediyor fakat oyun oynayarak hayatta kalma mantığını insanların psikolojilerini de içine katarak aşırı sürükleyici bir yapım haline getirilmiş. Kesinlikle tavsiye ederim 2. sezonu da çok yakın bir zamanda gelecek.

How to Sell Drugs Online (Fast)

Bu yapım da kısa sürede tüketebileceğiniz ve bölümlerin kısa olduğu dizilerden biri. Konu olarak kız arkadaşına havalı gözükmek için dizinin adından da anlaşılacağı üzere bir dark-web sitesi kuran Moritz'i anlatıyor. Olayların sürekli bir karmaşa içinde gitmesi ve görsel efektlerle konudan kopmaması engellemesi akıcı ve etkileyici bir hikaye sunuyor. ( Gerçek bir hikaye olması da olayı daha etkileyici hale getiriyor ) Tavsiye edeceğim yapımlardan 4. sezonu da en kısa zamanda gelir umarım

TrE

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 3 Gün
NZR
8.31₺
Çekimlerim
0
Merhabalar, aktif olarak sosyal hayatımı etkilemeyecek şekilde dizi ve filmler izliyorum. Sizler için beğendiğim birkaç diziden bahsedip önerilerde bulunmak isterim.

Ekli dosyayı görüntüle 475

1- You (Yeni sezonu sanırım yarın çıkıyor.)
Takıntılı bir erkeğin yaşamını anlatıyor. Aşık olduğu hoşlandığı kişilerin yanında gizli bir şekilde dolaşıyor. Eşyalarını karıştırıyor ve çamaşırlarını alıyor. En sonunda kendine aşık ediyor. Ciddi de oluyor aslında duygusuzluktan değil fakat sonunda tüm partnerleri ölüyor ya da arkadaşları. Son tanıştığı partneri de kendisi gibi. Birbirini bulan çift bir daha böyle şeyler yapmamak için söz veriyor. Fakat sözlerini tutacaklar mı bilinmez... Yeni sezonda bu sorumuza cevap bulacağız. İzlerken aşırı keyif alıyorum ve geriliyorum. Sizlere de öneririm.

2- The Walking Dead
Yürüyen Ölüler'i duymayan yoktur. Fakat izlemediyseniz siz de muhtemelen ön yargı ile yaklaşıyorsunuz. Dizinin tamamı gerçek dışı olan zombilerden ibaret değil. İlerleyen sezonlarında kendine aşırı bir şekilde bağlıyor. Zombi mücadelelerine krallık savaşları da ekleniyor. Sevdiklerini kaybeden insanların acısı ve intikamı büyük bir kaosla bir araya geldiğinde aşırı bağlayıcı bir senaryo haline geliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Sizler de film-dizi önerisi ya da görüşlerinizi bildirebilirsiniz.
La Casa De Papel En iyisi

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 11 Gün
NZR
82.42₺
Çekimlerim
50
Netflix te yer alan dizileri aslında çok sevmiyorum. Ancak netflixte izleyip te beğendiğim dizilerden birisi %3 dizisi. Spoiler vermeden diziyi anlatacak olursam dizi Latin Amerika'da geçiyor. Bir tarafta kara da yaşayan kıtlıkla fakirlikle zorluklarla çetelerle hayatta kalmaya çalışan insanlar, diğer tarafta her şeyin dört dörtlük olduğu mutsuz insanın neredeyse olmadığı her istenilen yemeğin çiçeğin olduğu kısaca her şeyin mükemmel olduğu bir ada var. Yıllar önce bu adayı oluşturan insanlar bir kural getirmiş ve adil olması için bu adaya her sene karadan insan getirmeye karar vermişler. Ancak adaya gelecek olan insanların en iyisi olması gerektiğinden bir eleme yapılması gerekmektedir. Karada yaşayıp 20 yaşına gelen herkes ömründe sadece bir kere bu elemeye katılabilir ve katılanların sadece %3 ü elemeyi geçebilir. Dizi de karadaki ve adada ki yaşam elemelerde yaşananlar ve sonra ardı sıra gelecek olayları anlatıyor. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Dizinin orijinal dili Portekizce olup Türkçe alt yazı ile izlemenizi öneririm.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 11 Gün
NZR
35.35₺
Çekimlerim
0
La Casa de Papel - Game of Thrones - Squit Game büyük bütçelerle çekilmiş büyük yapımlar o yüzden bu kadar popüle olmaları çok normal ama oyunculuk, kurgu ve senaryo akışkanlığı olarak düşünürsek tarihin en iyi dizisi bence Breaking Bad. 45-50dakikalık sıkıcı , 0 hareketle geçen bölümü bile çok anlamlı bir hale getirebiliyordu.