ANKET Hangi Marka Telefonu Kullanıyorsunuz ?

Hangi Marka Telefonu Kullanıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    208
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 12 Gün
NZR
18.69₺
Çekimlerim
0
Ben iPhone 7 kullanıyorum 2016 senesinde çıkmış olmasına rağmen hala daha hızı ve beni tatmin etmektedir. 2016 senesinde çıkmış olan android bir telefon almış olsaydım şuan kullanılmaz hale gelmişti benim fikrim bu yönde.
General Mobil gm5 pluas

NZR
27.70₺
Çekimlerim
99
Bir samsung kullanıcısı olarak benim en sevdiğim ve önerdiğim ama kesinlikle Xiaomi dir. gerçekten .ok kaliteli telefonlar üretiyorlar oldukça başarılı. samsung apple gibi telefonların adları kalitelerini zaten gösterme şekilleri gibi bir şey bence. Çünkü aynı fiyatlara mi ve samsung telefonlara baktığınızda samsungların özellikleri daha düşük ancak özlellikle olarak daha iyi olan bir xiaomi telefona aynı fiyatlarda satılabiliyor.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 12 Gün
NZR
17.38₺
Çekimlerim
50
Geçen yaz aldığım iphone 11 pro modelini kullanıyorum. gayet memnunum. iphone sonuçta, bir sorun yaşamanız imkansız gibi. değer kaybı da yaşamıyor üstüne malum dolar kuru falan eklenince daha da değerleniyor.

aynı dönemde samsun s20 çıkmıştı, şimdi s20 fiyatları 6000 tl falan sanırım. çıkış fiyatı 11-12 bin tl. ben turkcell bayisinden 10.500 tl ye satın almıştım 11 pro'yu ve şu an trendyolda 11 pro 64 gb gece yeşili ( benim telefon ile aynı ) 13900 tl'ye satılıyor. telefonumda zaten bir sorun yok, şu an satmak istesem bence rahatlıkla 9-10 bin liraya satabilirim.

iphone güzel bir yatırım aracıdır :D

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 7 Gün
NZR
0.69₺
Çekimlerim
50
Oppo realme 7 kullanıyorum. İlk aldığım zaman yazılımsal sebeplerden ötürü sürekli ekran donuyor, ekranı kaydırırken takılıp kalıyordu. Daha sonra telefonu aldığım yer amazondan değişim talep ettim. Kısa sürede telefonu sıfırı ile değiştirip gönderdiler. Ve o tarihten sonra hiç sorun yaşamadım. Gerek pil ömrü olsun gerek de 90HZ yenileme hızına sahip olması, 30Watt ile 1 saatte tam şarj olması gibi bir sürü artı yanı var. Yani bütçesi olan arkadaşların alabileceği bir telefon bence tavsiye ediyorum.