ANKET Hangi Marka Telefonu Kullanıyorsunuz ?

Hangi Marka Telefonu Kullanıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    208
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 7 Gün
NZR
32.19₺
Çekimlerim
0
Huawei kullanıyorum şu an ama yakın zamanda iphona tekrar dönüş yapmayı düşünüyorum ama şu anki fiyatlar la nasıl mümkün olacak bilmiyorum ama telefonun kendine çeken Bi yanı var birde deneyimlere bakarak en yüksel seviyede Android de kullansan Apple n kamera kalitesini bir türlü yakalayamıyor işletim sistemi zaten bambaşka yurt dışında insanlar ne güzel 1 aylık maaşına ikitane alabilirken biz 6 7 aylık maaşı vermek zorunda kalıyoruz inşallah yakın zamanda bir düzenleme gelirde bu vergi olaylarına herkez istediği cihazı kullanmaya başlar

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 5 Gün
NZR
9.95₺
Çekimlerim
0
Hayatımda 1 defa iphone çok merak sardım, nedennşr bilmiyorum bi özelliği hoşuma gitmişti, yanlız daha cıkmamıştı iphone6 ön sipariş verdim 10 gün kadar sonra telefon geldi 1 sene kullanamadım, samsun s7 di sanırım aldım, ohh be işte bu dedim, şimdi s20fe kullanıyorum. İphonemi? Hayır hayır bidahamı asla.

İphone iş insanları için samsung herkesim için , ben müdahale etmem gereken şeye müdahale edemiyorsam o benim için bitmiş. Bak samsung öylemi, Android in ciğerine kadar müdahale edebiliyorsun..

Samsung her zaman iyidir.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 5 Gün
NZR
20.71₺
Çekimlerim
0
Ben bir samsung kullanıcısı olarak samsung'u fiyat performans olarak beğeniyorum ama kamera olarak rezalet bir telefon bu durum çoğu android kullanıcısı için geçerli.Param olsa kesinlikle iphone alırım orası ayrı bir konu güçlü işlemcisi ve aşırı net fotoğraf,video,yavaşlatılmış videolar çekebilen bir telefon bunlar insanı fazlasıyla cezbediyor.Xiomi de piyasaya çıktığından beri iyi telefonlar üretiyor ama xiomi iphone'un değil samsung'un rakibi olduğunu düşünüyorum.İphone'a rakip olabilmek için kamera konusunda çok daha ileri gitmelidir kamera denildiğinde her şey fotoğraf demek değil,bunun yanında video çekme özelliğide çok önemli günümüzde insanlarla eğer video çekmek gibi bir işi var ise kamera almak yerine aynı paraya iphone alıyor hem telefon hem kamera olarak kullanıyorlar.Ben bu olayı mantıklı buluyorum aynı parayla iyi bir telefonun ve iyi bir kameran olmuş oluyor.

NZR
17.59₺
Çekimlerim
99
İlk telefonumu hatırlamaya çalıştım bu konuyu görünce, biraz düşünme sonucunda hatırladım. Lise zamanımdı sanırım o zamanlar kızaklı telefonlar yeni meşhur olmuş , yani hala kapaklı telefonların hegomonyası devam ediyor. Babam Motorola kullanıyordu sanırım, annemde Nokia’nın bir telefonunu kullanıyordu. Benim tercihlerim geldikten sonra puanım gereği 5-6 tane okulu tercih ettim. Neyse bunun sonucunda bize yaklaşık 10km mesafede olan bir ilçeyi kazandığım haberini aldım. Güzel bir okuldu ama bize biraz uzak olması anne ve babamı tedirgin etmiş olacak ki bana bir telefon almaya karar verdiler. Benim de her genç gibi telefonlara olan ilgimden dolayı ilk gözüme çarpan telefon Samsung e-250 model telefon oldu. Aldığım günü çok iyi hatırlıyorum büyük bir mutlulukla okula gitmiştim. Herkese hava attığımı hatırlıyorum tabii o zaman kameralı telefonlar yeni meşhur oluyor ufak ufak kızlar ile fotoğraflar çekiniyorum. 0.facebook’ a falan giriyoruz ücretsiz giriyoruz ya bide nasıl tatlı geliyor. O günlere tekrardan dönme şansımız yok mu acaba ? Neyse sonrasında Samsung s3 mini telefon aldığımı hatırlıyorum yine o dönemde yeni çıkan meşhur bir telefondu uzun seneler kullandım o güzel telefonu. Devamında yine Samsung serisinden devam ederek Samsung s4 model olan telefonu aldım. Bu telefonda benim Samsung serisinde ki son telefonum oldu 😊 Devamında artık bu kadar yeter diyerek LG G3 model telefon aldım, büyük bir yenilik oldu bana o dönemde 😊 böyle ekranına iki kez tıklayınca açılması falan gizli olarak desen yapılarak açılması falan müthişti o dönemde 😊 Sonrasında ilk İphone telefonum olan İphone 6S’i aldım. Aldığım günden itibaren beni kendine hayran bıraktı, kamerası şarjı hızı derken her şeyi android’e göre güzeldi. Uzun süre bu telefonu kullandıktan sonra yeni marka olarak çıkan Xiaomi Redmi Note 9 Pro mobel telefonu aldım ve yaklaşık 1 sene boyunca bu telefonu kullandım. Gerek şarjı gerek bataryası gerek kamerası ile güzel deneyim sundu bana 1 sene boyunca. Ama sonradan iyice yavaşladı ve ben son olarak tüm parama kıyarak İphone 11 model telefonu geçen ay satın aldım. Yani genel olarak telefon hakkında kararım İphone’den yanadır.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
18.32₺
Çekimlerim
0
Diğer diye bir kategori daha ekleseydin keşke.

LG G6 kullanıyorum kasmaya başladı artık. :(
Telefon değiştirirken sevinmek yerine hüzünlenen bir benimdir herhalde.
Mallarımı uzun süreli kullanıp gözüm gibi baktığım için aramızda bir bağ oluşuyor ister istemez :)
Bundan önce de G2 kullanıyordum. Kavgada telefon yere vurulmasaydı telefonu hala daha da kullanırdım sanırım. Hala saklıyorum çalışıyor ama sim okumuyor. Yaptırmak istedim bin lira fiyat verdiler ve tekrar arıza yapabilir dediler o yüzden duruyor öyle. Velhasıl kelam LG sağlam bana göre. Ancak artık telefon üretmeme kararı almışlardı sanırım. Ankette Samsung işaretledim. Aynı menşei, gelecek telefonum yüksek ihtimal Samsung herhangi bir modeli olur.