Senelerdir
Netflix hesabım otomatik ödeme olarak ödenmeye devam eder. Telefonumda, bilgisayarım da televizyonum da kullanmaktan hiç sıkılmayacağım platform Netflix platformudur. Ancak yerli girişimleri de takip etmek benim için görev gibidir adeta. Bu tip girişimleri desteklemezsek gerçekten Türk yapımları azalarak bitmeye yüz tutacaktır. BluTV ile başlayan macera Exxen ile devam etmektedir. İki platformada ücretli olarak üyeliğim vardır. İki platform’da da takip ettiğim çok güzel diziler ve yapımlar var. Ancak birini seçecek olsam
Exxen platformunu seçerdim. Nedenine gelecek olursak Exxen platformunun gerek müziğe verdiği önem gerek Rapçi kardeşlere verdiği kıymet ile gerçekten beni çok gururlandırıyor. Yaptıkların yapımların birçoğunun hikayesi var. Tabii ki Netflix gibi olması çok çok zor , seneler boyunca uğraşmaları gerekiyor ama bir gün eminim ki çok daha güzel bir platform olacaklardır.
BluTV’ye gelecek olursak içinde bulundurduğu diziler gerçekten beni kendine hayran bırakıyor. Geçenlerde kurucusunun yorumlarını dinledim en az platform kadar kendine hayran bıraktılar. Çok alçak gönüllü insanlar ve bulundukları yerin farkındalar. Eğer müsait zamanınız ve abonelik alacak paranız var düşünmeden alıp 1 ay kullanmanızı tavsiye ederim. Gerçekten pişman olmazsınız, gizemli ve çok ilgi çekici dizileri var içinde. Netflix ise zaten anlatmaya gerek yok diyorum, içinde ki her yapıma aşık oluyorum resmen, artık içinde dizi program hiçbir şey bırakmadım. Ben bir
film dizi tutkunuyum ve her yapıma saygı duyuyorum. Hepsini alın diyorum ben benim gibi