Galatasaraylılar burada toplanıyor 😊

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 15 Gün
NZR
61.25₺
Çekimlerim
50
Bence Galatasaray'ın şuanda attığı adım gayet umut verici. Gençleşerek takımın geleceğini korumaya çalışmak, başkan adına da, teknik ekip adına da gayet anlaşılır bir şey. Çünkü Galatasaray uzun zamanlardın istediği oyun istikrarını bir türlü yakalayamadı ve eskisi gibi sürdürülebilir başarılara bir türlü ulaşamadı. Özellikle geçen sene averajla giden şampiyonluk Galatasaray'ı ve taraftarı çok üzdü. Gençleşme hareketimi eğer genç oyuncuların potansiyeli kullanıla bilirse ki gayet potansiyelli oyuncular, takımımızın squad ekibi bence gayet iyi bir iş başarmış, ve oyuncular iyi yetiştirile bilinirse Galatasaray'ın ilerleyen dönemlerde çok büyük işler başaracağından eminim. Burada teknik direktörümüz Fatih Terim'e büyük bir iş düşüyor. Hem oyun anlamında hem de oyuncuların uyumu ve gelişimi anlamında. Florya bizim fabrikamız. Tabii ki başkanımız Burak Elmas'da süreci ne kadar iyi yönete bilirse o kadar kardır. Bence Burak Elmas Galatasaray'a aşık birisi. Onun Galatasaray için gösterdiği tavırlar ve basındaki duruşu bir Galatasaraylı olarak beni gerçekten çok heyecanlandırıyor ve büyük bir güven veriyor. Oyun ve oyuncular anlamında Galatasaray henüz tam olarak oturabilmiş değil. Bazı oyuncular bence Galatasaray'ın oyununu bozuyor. Hele ki başımıza bela olan şu defanstan oyun kurma sorunu. Yediğimiz saçma sapan goller bizi öndeyken bile geriye düşürebilecek seviyede. Ama Lazio takımı karşısında oynadığımız oyun gerçekten inanılmazdı. Eminim ki Galatasaraylılara çok büyük bir umut vermiştir. Fatih hocamız biraz formsuz olabilir fakat biliyoruz ki Fatih Terim çok kez insanları şaşırtmış bir teknik adam. Her kaybettiğimiz maçta hoca medyada büyük bir linç yiyor. Fakat ben hocama güveniyorum ve bence ilerleyen zamanlarda Galatasaray çok başka bir seviyeye gelecek. Zaten Sadece Galatasaray değil, diğer takımların taraftarları da dahil ülke taraftarımız beklemeyi sevmez. Hemen olsun ister. Özellikle Galatasaraylılar başarısızlıktan nefret ederler. Bizim için her oynadığımız maçta oyun olarak da takım olarak da iyi bir iş yapmamız gerekir. Kaybetmeyi istemeyiz fakat her maçı kazanmak diye bir şey sadece futbolda değil hiç bir spor dalında yok. Fakat kaybetsek de sahaya mücadeleyi ve iyi oyunumuzu koymamız gerekir. Biz bunu isteriz. Fatih Terim'in açıklamasından hatırlarınız ki, Galatasaray'ın 3 yıla ihtiyacı olduğunu söylemişte ve medyada bu 3 yıl sanki hiç bir şey olmayacak gibi konuşuldu. Benim aklıma ilk gelense bu 3 yıl boyunca da Galatasaray'ın her zaman olduğu gibi büyük işler peşinde koşacağını düşündüm ve hoca da sonraki açıklamasında biz bir şeyler denemekten asla vaz geçmeyeceğiz dedi. Yine uğraşacağız yine uğraşacağız. Bence sezon ortası transferinden sonra Galatasaray artık iyice oturmaya başlar. Sonraki dönemlerde de pürüzler giderilmeye çalışılır ve Galatasaray bu zor günlerden kurtulur. Galatasaray her zaman ülkenin en büyük futbol takımıdır ve hep öyle kalacaktır. Takımıma canı gönülden başarılar diliyorum ve inşallah büyük işler başarmaya devam ederiz.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 12 Gün
NZR
32.78₺
Çekimlerim
50
Bence bu sezon Galatasaray için tam bir hüsran olacak...

Sezon sonu Fatih Terimden net istifa bekliyorum. Zaten o ifadeyi de bence veriyor.Transferde başarısız bir sezon geçirdiler.Ghezzal ve Rosier konusundaki girişimleri boşa çıkınca kapalı kutu Morutan ve Boey transferlerini yaptılar ancak ikiside bu seviyede oyuncular olduklarını düşünmüyorum.Muslera belki de en kötü sezonunu geçiriyor ancak onun kredisi zaten yüksek. Marcao-Kerem kavgası takımı olumsuz etkiledi.Arda Turan'ın fazla süre alamaması yerli oyuncular arasında bir gruplaşma yaratabilir.Babel,Feghouli çok gereksiz maaş alıyorlar kulüpten.Falcao'dan zor da olsa kurtulmalarına sevindim.Çok gol yeme sıkıntıları var özellikle derbilerde bunun sıkıntısını çok çekecekler gibime geliyor.Bu sezonki transferlerinde Berkan ve Barış Alper'i beğendim gelecekte iyi para kazanabilirler. Kerem çok fazla şişiriliyor bu onun performansını olumsuz etkileyecektir.

Yeni yönetim , gençleşme aşamaları bakalım neler bekleyecek Galatasaray taraftarını...