Bu konuda düşüncemiz var hocam. Henüz projelendiriyoruz. NZF' ler gerçek kazandığınız nakit para olduğu için isterseniz ticaret isterseniz nakit olarak çekebileceğiniz şekilde tasarlandılar. Bu nedenle hesap güvenliğiniz oldukça önemlidir. Bu NZF ile kullanıcılar arası ticarette orta nokta olacağımız için bunun altyapısını biraz kurmamız gerekiyor. Çok uzun bir sürede olacağını sanmıyorum ama bunu yapacağız.Forumda NZF ile ticaret yapabileceğimiz bir alana yapılabilir mi ? Forumda kazandığımızı forumda harcarız ve dolandırılmadan ticaret yürütebiliriz diye düşünüyorum
@boss
Doğru hocam mantık şöyle değil mi ? Sizin bakiyeniz 50 TL, ben sizden 10TL'lik bir ürün aldım size 10 TL gönderdim ve 60TL bakiyeniz oldu bu 60 çekiyorsunuz . Güzel kısmı biz buradan kazandığımız ücretler ile alıyoruz.Bu konuda düşüncemiz var hocam. Henüz projelendiriyoruz. NZF' ler gerçek kazandığınız nakit para olduğu için isterseniz ticaret isterseniz nakit olarak çekebileceğiniz şekilde tasarlandılar. Bu nedenle hesap güvenliğiniz oldukça önemlidir. Bu NZF ile kullanıcılar arası ticarette orta nokta olacağımız için bunun altyapısını biraz kurmamız gerekiyor. Çok uzun bir sürede olacağını sanmıyorum ama bunu yapacağız.
Evet hocam. NZF' lerinizi normal TL kullanır gibi kullanma olanağı sağlamayı planlıyoruz. Bu sonuç olarak kazanılan bir paradır. Siz isterseniz 50 TL' nizi hesabınıza çekersiniz, isterseniz de harcarsınız. Birisi ile alışveriş yaptığınızda ona NZF ile ödersiniz yada NZF ile alırsınız. Sonra herkes NZF lerini aynı şekilde TL ye çevirebilir.Doğru hocam mantık şöyle değil mi ? Sizin bakiyeniz 50 TL, ben sizden 10TL'lik bir ürün aldım size 10 TL gönderdim ve 60TL bakiyeniz oldu bu 60 çekiyorsunuz . Güzel kısmı biz buradan kazandığımız ücretler ile alıyoruz.
Çok Mantıklı bir düşünce aslında her forum sitesinde olmalı bence iban vs ile uğraşmadan site içi ticaret yapılırForumda NZF ile ticaret yapabileceğimiz bir alana yapılabilir mi ? Forumda kazandığımızı forumda harcarız ve dolandırılmadan ticaret yürütebiliriz diye düşünüyorum
@boss
Hocam *****.com sitesinin nerdeyse aynısı siteniz buna bir lafın yok sanırım site sahipleri arkadaşınız veya yakınınız. O sitede bağış sistemi var sizde bunu entegre ederseniz çok iyi olur diye düşünüyorum. ayrıca Level sistemi de mantıklı olurdu.Evet hocam. NZF' lerinizi normal TL kullanır gibi kullanma olanağı sağlamayı planlıyoruz. Bu sonuç olarak kazanılan bir paradır. Siz isterseniz 50 TL' nizi hesabınıza çekersiniz, isterseniz de harcarsınız. Birisi ile alışveriş yaptığınızda ona NZF ile ödersiniz yada NZF ile alırsınız. Sonra herkes NZF lerini aynı şekilde TL ye çevirebilir.
"Hocam iyi hoş güzel de forumunuz büyüdü diyelim nasıl yetiştireceksiniz parayı? Para dağıtmayı çok seviyorsunuz sanırımEvet hocam. NZF' lerinizi normal TL kullanır gibi kullanma olanağı sağlamayı planlıyoruz. Bu sonuç olarak kazanılan bir paradır. Siz isterseniz 50 TL' nizi hesabınıza çekersiniz, isterseniz de harcarsınız. Birisi ile alışveriş yaptığınızda ona NZF ile ödersiniz yada NZF ile alırsınız. Sonra herkes NZF lerini aynı şekilde TL ye çevirebilir.
GekidirmBahsettiğin site ile bir ilgi yada tanışıklığımız yok hocam. Bizim asıl amacımız Türkiye'de kopya çalıntı içerik olmadan herkesin kendi özgür görüşünü özgürce kendilerine ait şekilde yayınlayacağı genel bir platform kurmaktı. Bunu da yaparken kullanıcıların hoş kaliteli zaman geçirmesi olayını para kazanma olayına da çevirmek. Bağış sistemi içinde düşüncelerimiz oldu ama şu anlık onu pasif yaptık ileride yeniden üstüne düşeceğiz hocam. Level sistemine gelince bu var forumda. Hatta kazanç bazlı aynı şekilde ama bunu henüz sislere tanıtmadık. Tanıttığımızda Nizore'yi ayrıca seveceğinize eminim
Level atladıkça bazı kazançlarda yukarı yönde değişiklikler olacak.
Bunu yazan arkadaş önce 50 TL ye ulaşsın 2 gün emek harcar bunu içinde çok değil. Sonra parasını alıp almadığı konusunda yorum yapabilir. Biz bu projeyi yaparken herhangi bir kasa tutmadığımızı mı düşünüyor yani"Hocam iyi hoş güzel de forumunuz büyüdü diyelim nasıl yetiştireceksiniz parayı? Para dağıtmayı çok seviyorsunuz sanırım
Forumu ufak bir gezdim, forumda maşallah hocam her telden kategori mevcut ama webmaster kategorisi göremedim Hayırlısı olsun ne diyelim ancak bu kadar kategori kafa karışıklığına neden olabilir diye düşünüyorum ben."
r10 da konu paylaşımı yaptım altına böyle bir yorum geldi düşünceniz nedir hocam
Bu konuda düşüncemiz var hocam. Henüz projelendiriyoruz. NZF' ler gerçek kazandığınız nakit para olduğu için isterseniz ticaret isterseniz nakit olarak çekebileceğiniz şekilde tasarlandılar. Bu nedenle hesap güvenliğiniz oldukça önemlidir. Bu NZF ile kullanıcılar arası ticarette orta nokta olacağımız için bunun altyapısını biraz kurmamız gerekiyor. Çok uzun bir sürede olacağını sanmıyorum ama bunu yapacağız.
Arkadaşlar bu NZF denen muhabbet nedir acaba bilen birisi bana açıklayabilir mi? Yeni kayıt oldum bu siteye ve para kazanmak için neler yapabileceğimi, imkanlarımın neler olduğunu bilmiyorum.
nizore.com
Hocam para kazanma limiti düşürülmeli diye düşünüyorum. Bu miktar düşürülse herkes forumu çok daha sık kullanıp aktif olacaktır emin olabilirsiniz 50 tl rakamını görünce benim kendi yakın arkadaşlarım bile hiç kayıt bile olmak istemedi.SON DAKİKA - İlk 10.000 Kişiye 1₺-10₺ Arası Nakit | NİZORE
Türkiye'nin yeni nesil bilgi platformu olan Nizore'ye üye olan ilk 10.000 kişi 1₺-10₺ arası nakit kazanıyor.. Üye olmak için bu referans bağlantısını kullanabilirsiniz; https://nizore.com/?referrer=dRgEY Sonrasında otomatik olarak para hesabınıza tanımlanacaktır. Nizore Forum üzerinden...nizore.com
Buyur hocam tüm para kazanma detayları buralarda mevcut okuyabilirsin.
50 TL gayet düşük bir miktardır hocam. Ama bunu forumda mesaj yada konu beğenerek toplamak elbette ki uzun gidecektir. Özgün konu açmayı ve yorum yapmayı denersen bugün bile 50 TL ' ye ulaşabilrsin. Aynı şekilde arkadaşlarında bunu yapabilir ve bakiye yükseltebilirler. Forumdaki asıl amaç budur zaten. Yoksa beğeni ile kazanç uzun sürer.Hocam para kazanma limiti düşürülmeli diye düşünüyorum. Bu miktar düşürülse herkes forumu çok daha sık kullanıp aktif olacaktır emin olabilirsiniz 50 tl rakamını görünce benim kendi yakın arkadaşlarım bile hiç kayıt bile olmak istemedi.
Selamlar.Cüzdan hareketlerimi incelediğim zaman sadece yaptığım 1 yorumdan NZF kazandığımı farkettim. Yaptığım tüm yorumlar özgün, kendim yazıyorum ve hepsi de yeterli seviyede uzun. Sistemde bir hata olması muhtemel mi?
Yazmış olduğunuz makale yazınız en az %90 özgünlük içerecek şekilde açılmalıdır. Bunun altında yazılan makalelerden kazanılan paralar geri alınacak ve makaleniz para kazanmadan yayına girecektir. Başka site veya platformlardan alınan kopya içeriklerden para kazanmak imkansızdır. Ürettiğiniz yazdığınız konu size ait olmalıdır para kazanmak için. Bu tek ve en katı kuralımızdır. Bunun aksi hiçbir şekilde tarafımızdan kabul edilmeyip olası haksız kazançlar sistem tarafından hesabınızdan düşülecektir.@boss Hocam, actıgım konular neden siliniyor?