BENCE FENER BAHÇE KAZANSIN İSTİYORUM AMA TRABZONSPORDA DİŞLİ BİR RAKİP BENCE BERABERE KALMA İHTİMALİ DE VAR NE OLURSA OLSUN İYİ BİR MAÇ ÇIKMASINI DİLİYORUM ...
Ekli dosyayı görüntüle 497
Maçı kim alır sizce arkadaşlar? Bir Galatasaray'lı olarak maçın berabere bitmesini isterim fakat, Fenerbahçe yenecek gibi duruyor. Basaksehir'in yenmesi çok iyi oldu. Haydi Galatasaray bu sene şampiyon sen olacaksın..
GALATASARAY
Çok çekişmeli geçecek bir Mac izliyecegimizi düşünüyorum ama mesut faktörü devreye girerse fenerbahçe bir adım öne gecerEkli dosyayı görüntüle 497
Maçı kim alır sizce arkadaşlar? Bir Galatasaray'lı olarak maçın berabere bitmesini isterim fakat, Fenerbahçe yenecek gibi duruyor. Basaksehir'in yenmesi çok iyi oldu. Haydi Galatasaray bu sene şampiyon sen olacaksın..
GALATASARAY
Düşüncelerini ben de katılıyorum kardeşim Trabzonspor’un en büyük eksikliği bence de stoperleri ama şöyle bir şey var Fenerbahçe’nin birinci sınıf forveti yok gibi Berişa istenilen düzeyde şu ana kadar katkı yapamadı Fenerbahçe’nin orta sahası belli başlı zamanlarda oyundan düşüyor Trabzonspor gibi çok hızlı şekilde atağa çıkan ve çok güzel ayakları çok kaliteli ayaklara sahip olan bir takım için çok önemli bir şans umarım biz futbol severler için güzel bir maç olurBence Fenerbahçe kazanır.
Trabzon'nun da kolay kolay teslim olacağını sanmıyorum. Ama Fenerbahçe' nin bu yıl mutlak şampiyonluğa ihtiyacı var. Viktor Pereria ' nın da gelişiyle Fenerbahçe'de gözle görülen bir değişiklik var. Dönem dönem aksaklıklar yaşıyorlar ama bu yıl gözlerini şampiyonluğa dikmişler. Ama Trabzon' da bu yılın en iyi futbol oynayan takımı. Çok iyi hücum ediyorlar, ileride çok iyi oyuncuları var ama marek hamsiğin olmaması Fenerbahçe için çok önemli bir avantaj. Ayrıca bu maçın kazananın Fenerbahçe olacağını düşünmemin sebebi bu maçın kaderini defansların belirleyeceğini düşünüyorum.
Fenerbahçe'nin defansı çok iyi min jae kim, tisserant ve Atilla zala 'inin çok iyi uyumları var. Trabzonun defansına rahatlıkla üstünlük kurup kontra ataklarla ilerideki kaliteli ayaklarını hızla topla buluşturup Trabzonun zaman zaman aksaklıklar yaşayan Trabzon defansının zaaflarından yararlanarak 2 gol bulacağnı düşünüyorum. Ayrıca çok güzel ve çekişmeli bir maç bizileri bekliyor, Trabzon da bence bakasetas yine gol atamaz çünkü Altay Bayındır istatistiklere bakıldığında uzaktan kolay kolay gol yemiyor. Ama Enwakame 'nin gol atacağı' nı düşünüyorum...
FenerbahceBENCE FENER BAHÇE KAZANSIN İSTİYORUM AMA TRABZONSPORDA DİŞLİ BİR RAKİP BENCE BERABERE KALMA İHTİMALİ DE VAR NE OLURSA OLSUN İYİ BİR MAÇ ÇIKMASINI DİLİYORUM ...
Klasik bir derbi olacak bence ama şöyle birşey var yeni yeni oyuncular geliyor takımlara oyuncuların takıma alışma süresi var ayak uydurma süreleri belli değil yani istenmedik yerde gol atabiliyor futbolcular yeni gelen oyuncular maçın rengini değiştirebiliyorlar genellikle çünkü ne yapacakları belli değil iki takıma da bol şanslar diliyorum iyi olan kazansın hak eden kazansın maçıEkli dosyayı görüntüle 497
GALATASARAY