SON DAKİKA Fenerbahçe Vs Trabzonspor Kim Alır?

NZ Yaşı
4 Yıl 5 Ay 26 Gün
NZR
34.78₺
Çekimlerim
0
NZ Yaşı
4 Yıl 5 Ay 24 Gün
NZR
6.82₺
Çekimlerim
0
Ekli dosyayı görüntüle 497

Maçı kim alır sizce arkadaşlar? Bir Galatasaray'lı olarak maçın berabere bitmesini isterim fakat, Fenerbahçe yenecek gibi duruyor. Basaksehir'in yenmesi çok iyi oldu. Haydi Galatasaray bu sene şampiyon sen olacaksın..

GALATASARAY
Çok çekişmeli geçecek bir Mac izliyecegimizi düşünüyorum ama mesut faktörü devreye girerse fenerbahçe bir adım öne gecer

NZ Yaşı
4 Yıl 5 Ay 26 Gün
NZR
46.65₺
Çekimlerim
0
Fenerbahçe şimdi elindeki avantajı çok iyi değerlendirmesi gerek. Deplasmanda alınan 3 puan şampiyonluk yarışında Fenerbahçe’yi çok avantajlı bir konuma getirecektir. Beşiktaş’ın kaybettiği bir haftada Trabzon’u geçip farkı en yakın rakibine 4 puan çıkartacağını düşünüyorum. Oyun anlayışı her iki takımında birbirine yakın olduğunu ancak her iki takımında kaliteli oyuncularının yanı sıra ilk golü bulan takımın daha fazla üstünlük sağlayacağını, bunun yanında maça Fenerbahçe'nin daha baskılı başlayacağını ve ilk gölü de Fenerbahçe'nin bulacağını tahmin ediyorum. Bu nokta maçı kazanan tarafın Fenerbahçe olacağını ve maçta çok gol olmayacağını tahmin ediyorum. Düşük skorlu bir maç bekliyorum. Beklentim Fenerbahçe'nin 1 – 0 kazanağı yönündedir. Başarılar Fenerbahçem

koreliabi

Körelmiş kalem yoktur ama körelmiş kılıç çoktur..!
NZR
94.33₺
Çekimlerim
149
Her ne kadar Trabzonspor bu sezona fırtına gibi başlamış ve süper transferleri ile lige hızlı başlamış olsa da ortada bir gerçek vardır ki; Trabzonspor son yıllarda iyi de oynasa kötü de oynasa çoğu maçlarında ve kritik önem taşıyan maçlarda Fenerbahçe karşısında galip gelemiyor. Temmuz sürecinden bu yana Trabzonspor bir türlü Fenerbahçe karşısında eze eze kendi sahasında Fenerbahçe karşısında galip gelemiyor.

Fakat tam tersi bir istatistik daha var o da aynı şey Fenerbahçe deplasmanlarında da Trabzonspor için geçerli. Bu iki takım birbirlerine ilginç bir şekilde deplasmanda üstünlük sağlıyorlar. Üstelik bu sezon Fenerbahçe deplasmana üzerindeki ölü toprağını atmış bir şekilde gidiyor. Yeni teknik direktör Vitor Pereira da takımı beklenenden daha uyumlu yönetiyor.

Mesut Özil, Pelkas ve Valencia çok formdalar. Savunma ve hücum hatları arasında dengeli bir yapı söz konusu. Diğer taraftan Trabzonspor’a bakarsak Fenerbahçe’ye kıyasla daha iyi hücum organizasyonları geliştirirken savunma olarak vasat bir görüntü çiziyorlar. Abdullah Avcı’nın yönettiği takımlar genelde maçlarını bir farkla ya da iki farkla az gol yiyerek ve az gol atarak kazanırlardı.

Bu sezon Trabzonspor yönetimini devir alan deneyimli teknik adam bu istatistiklerinin tam tersi yödebir performans sergiliyor. Geçtiğimiz sezon önemli bir savunma oyuncusu ve sol bek olan Novak’ı da rakibi Fenerbahçe’ye kaptıran bordo mavili ekip sağlam bir savunma hattı oluşturabilmiş değil. Yine de Hamsik, Gerwinho ve Konyaspor takımından sezon başında transfer edilen yunan oyuncu Bakasetas çok formda.

Fenerbahçe savunmasında Serdar Aziz ve Kim Min Jae için zor bir maç olacağa benziyor fakat Trabzonspor savunmasının içler acısı halini düşünürsek Fenerbahçe bu konuda bir adım önde. Özellikle Mesut’un ara pasları ve Valencia’nın kanattan yapacağı bindirmeler Trabzonspor savunmasını çok zorlayacağa benziyor.

Orta saha konusunda da Fenerbahçe Luis Gustavo faktörüyle bir adım önde ve eğer oynarsa bu maçta Trabzonspor’un pas bağlantılarını keserek önemli bir rol oynayacaktır. Bir Galatasaraylı olarak gönlüm Trabzonspor dese de emarelere bakarak yorum yapmam gerekirse tahminim Fenerbahçe sahadan galip ayrılır. Umarım dostluk kazanır. İyi forumlar.

NZ Yaşı
4 Yıl 5 Ay 24 Gün
NZR
1.51₺
Çekimlerim
0
Bence maç çok hareketli ve izleyenlere çok keyif verecek. Hem Fenerbahçe hem de Trabzonspor çok hızlı şekilde ata çıkabilen ve çok iyi ayaklara sahip olan iki takım konumundalar.Fenerbahçenin stoperleri gerçekten çok kaliteli ve gerçekten çok iyi pozisyon alıyorlar ama Fenerbahçe’nin orta sahası oyunun bazı anlarında oyundan kopuyor bu durumda Trabzonspor için çok büyük şans ortaya çıkıyor.Trabzonspor kadrosundaki usta ayaklara doğru kullanırsa Fenerbahçe’nin orta sahadaki oyundan düşmesini çok iyi değerlendirebilir ve gole gidebilir.Ama kalecileri ayrı parantez açmak lazım hem uğurcan hem de Altay gerçekten lig için çok üstdüzey kaleciler İyi olan kazansın diyorum hak eden kazansın diyorum dostluğun kardeşliğin sevginin ve saygının galip geldiği bir maç olmasını diliyorum.

NZ Yaşı
4 Yıl 5 Ay 24 Gün
NZR
23.20₺
Çekimlerim
50
İki takım arasında gördüğüm fark, Trabzonspor'da bulunan oyuncular daha fazla bireysel yeteneklerini ortaya koyabiliyorlar. Evet Fenerbahçe'de yetenekli oyuncular var ama hangi maçını izlesem zevk alamıyorum. Oyunu heyecana sürükleyecek, izleyiciyi meraklı gözlerle izlemeye davet edecek bir çabayı göremiyorum. Kısaca top ayağına geldiğinde heyecanlandıracak bir oyuncu yok gibi hissediyorum. Evet bir kurgu dizayn edilmiş. Özellikle savunma oldukça yeterli. Kaliteli ve özgüvenli oyuncular var. Orta saha da işler hep karışıyor ve ileri nokta ile orta saha arasında bence yeterli bağlantı kurulamıyor. Trabzonspor'un çok fazla maçını seyretmedim. Gördüğüm şey, topla oynamayı seven ve aniden çıkışlar yapabilen, yetenekli oyuncularıyla beklenmedik pasları çıkarabilen bir takım. Doğru ya da yanlış. Kişisel gözlemlerim böyleydi. Umarım şansı yanında olan değil, hak eden kazanır.

NZ Yaşı
4 Yıl 5 Ay 24 Gün
NZR
1.51₺
Çekimlerim
0
Bence Fenerbahçe kazanır.

Trabzon'nun da kolay kolay teslim olacağını sanmıyorum. Ama Fenerbahçe' nin bu yıl mutlak şampiyonluğa ihtiyacı var. Viktor Pereria ' nın da gelişiyle Fenerbahçe'de gözle görülen bir değişiklik var. Dönem dönem aksaklıklar yaşıyorlar ama bu yıl gözlerini şampiyonluğa dikmişler. Ama Trabzon' da bu yılın en iyi futbol oynayan takımı. Çok iyi hücum ediyorlar, ileride çok iyi oyuncuları var ama marek hamsiğin olmaması Fenerbahçe için çok önemli bir avantaj. Ayrıca bu maçın kazananın Fenerbahçe olacağını düşünmemin sebebi bu maçın kaderini defansların belirleyeceğini düşünüyorum.
Fenerbahçe'nin defansı çok iyi min jae kim, tisserant ve Atilla zala 'inin çok iyi uyumları var. Trabzonun defansına rahatlıkla üstünlük kurup kontra ataklarla ilerideki kaliteli ayaklarını hızla topla buluşturup Trabzonun zaman zaman aksaklıklar yaşayan Trabzon defansının zaaflarından yararlanarak 2 gol bulacağnı düşünüyorum. Ayrıca çok güzel ve çekişmeli bir maç bizileri bekliyor, Trabzon da bence bakasetas yine gol atamaz çünkü Altay Bayındır istatistiklere bakıldığında uzaktan kolay kolay gol yemiyor. Ama Enwakame 'nin gol atacağı' nı düşünüyorum...
Düşüncelerini ben de katılıyorum kardeşim Trabzonspor’un en büyük eksikliği bence de stoperleri ama şöyle bir şey var Fenerbahçe’nin birinci sınıf forveti yok gibi Berişa istenilen düzeyde şu ana kadar katkı yapamadı Fenerbahçe’nin orta sahası belli başlı zamanlarda oyundan düşüyor Trabzonspor gibi çok hızlı şekilde atağa çıkan ve çok güzel ayakları çok kaliteli ayaklara sahip olan bir takım için çok önemli bir şans umarım biz futbol severler için güzel bir maç olur

NZ Yaşı
4 Yıl 5 Ay 27 Gün
NZR
45.22₺
Çekimlerim
50
Bir galatasaraylı olarak maçın berabere bitmesini istesemde bu sezon trabzonun kadrosu çok iyi özellikle hamsik harikalar yaratıyor bildiğim kadarıyla hamsik bu maç sakat galiba fenerde ise bu sezon inişli çıkışlı bir performans sergiliyor giresun maçında pek iyi değillerdi pelkas ve irfancan kahvecisin fenerin kadrosunda sürekli oynamsını isterdim ikiside seri ve çabuk oyuncular maçın trabzonda olması ve seyirci baskısı fenerin üstünde olacak inaşllah temiz bir maç olur genellikle fener trabzon maçları çekişmle ve kavgalı geçiyor tabi galatatsaraylı olarak beraber olsun biizm olsun tarafınfayım neyse Galatsaray maçı başladı herkese iyi seyirler.

NZ Yaşı
4 Yıl 5 Ay 25 Gün
NZR
59.04₺
Çekimlerim
0
Ekli dosyayı görüntüle 497

Maçı kim alır sizce arkadaşlar? Bir Galatasaray'lı olarak maçın berabere bitmesini isterim fakat, Fenerbahçe yenecek gibi duruyor. Basaksehir'in yenmesi çok iyi oldu. Haydi Galatasaray bu sene şampiyon sen olacaksın..

GALATASARAY
Klasik bir derbi olacak bence ama şöyle birşey var yeni yeni oyuncular geliyor takımlara oyuncuların takıma alışma süresi var ayak uydurma süreleri belli değil yani istenmedik yerde gol atabiliyor futbolcular yeni gelen oyuncular maçın rengini değiştirebiliyorlar genellikle çünkü ne yapacakları belli değil iki takıma da bol şanslar diliyorum iyi olan kazansın hak eden kazansın maçı 🤗

NZ Yaşı
4 Yıl 5 Ay 28 Gün
NZR
32.78₺
Çekimlerim
50
Trabzonspor'un kazanmasını bekliyordum ve tahminimde yanılmadım.
Erken gol Fenerbahçe lehine maçın seyrini değiştirebilirdi ancak Kim Min Jae gereksiz şekilde 25 dakikada iki sarı kart görerek oyun dışında kaldı. O dakikadan sonra ipler tamamen ev sahibinin eline geçti. Vitor Pereria ve Mesut Özil arasında çok problem olacak gibi duruyor bu sene. Kaptan olarak sahaya çıktı ancak Mesutta hiç istek yok ve inanılmaz vasat altı bir performans sergiliyor.Nwaekeme ilk yarının sonunda sakatlanıp çıkmasa Trabzonspor gol bulmakta bu kadar geç kalmayabilirdi.Bu galibiyetle ekstra motive oldular. Şu an haftayı lider kapattılar ancak maalesef yıllardır sonunu getiremiyorlar.Bakalım bu sene onlar açısından nasıl bitecek.Trabzonspor taraftarlarını galibiyetten dolayı tebrik ediyorum.