Cok guzel soruydu tewekurlerTv, Liberalizm’in bir gereği olan ve soğuk savaş sonrasındaki dönemin güçlerinden olan en yaygın kitle iletişim araçlarındandır. Hâl böyle olunca dizilerle ve filmlerle de kültürümüze olan bağlılığımızı sonlandırmak ve küresel toplumun maneviyattan uzak halini herkese kabullendirmek istiyorlar. Bizden uzak diziler, karakterler, aile yapıları vs… Peki durum böyleyken siz evinizde hangi kanalları daha çok seyrediyorsunuz?
IPTV üzerinden ücretli kanalları kullanıyorum ya yabancı kanallar ya da spor kanalları dışında televizyon kullanmıyor ve kullanmanın da sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. ne gündemden ne türkiye den ne dünyadan bihaber değilim her şeyi takip edebiliyorum ama tv leri yöneten ekiplerin istediği gibi görmüyorum hiçbir şeyiIPTV üzerinden ücretli kanalları kullanıyorum ya yabancı kanallar ya da spor kanalları dışında televizyon kullanmıyor ve kullanmanın da sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. ne gündemden ne türkiye den ne dünyadan bihaber değilim her şeyi takip edebiliyorum ama tv leri yöneten ekiplerin istediği gibi görmüyorum hiçbir şeyi