Türk insanlarının elde edemediği ama her harcamasında bir şekilde harcadığı para birimidir esasında... Aldığımız yiyeceklerde, giydiğimiz kıyafetlerde, kendisi ithal olmasa da içeriğin kaynağı yani hammaddesi ithal. İthalatta çoğunlukla geçerli olan para birimi de dolar üzerinden olduğu için yani bir nevi dolar kazanmadan dolar harcıyoruz. Gelelim dolar durumuna, dolar her geçen gün artmaya devam ettikçe ters orantılı bizim paramız da değer kaybetmeye devam ediyor. Benim kanımca ülkede siyasi bir değişiklik olmadıkça, bu cümleyi sadece parti değişimi olarak algılamamanızı isterim. Eğer gerçekten bu ülkenin başına geçmek için yarışanlar amaçları bu ülkenin ilelebet refah bir şekilde yaşamasını istiyorlarsa iktidar ya da muhalefet demeden aralarında ki husumetleri kenara bırakıp üzerinde yaşadıkları ne zorluklarla alınan bu toprakları korumak ve en iyi yerlere getirmek için birleşme olmasını olmadığı takdirde de kim gelirse gelsin bir şeylerin değişeceğini düşünmüyorum. Fakiri, genci, mutsuzu, yaşlısı hepimiz aynı geminin yolcusuyuz. Allaha inancım tamdır. Ama şükrederek oturmayı kabul edebilecek birisi değilim. Bu zamanlar elbette geçecektir geçmesine de gençliğimiz geri gelmeyecek ya ona üzülüyorum.