Dizi, Film Önerileri ?

NZ Yaşı
4 Yıl 5 Ay 24 Gün
NZR
23.20₺
Çekimlerim
50
Hayatımda çok defa baştan sona izlediğim ve izlemekten asla bıkmadığım dizi Leyla ile Mecnun'dur. Absürd komedi tarzında olmasına rağmen, yarattığı ani ve derin dramlar, dile getirdiği sivri ve keskin eleştiriler her zaman etkileyici olmuştur. Tüm bunları yaparken, işin içine mizahı koyması oldukça etkilidir. Toplumsal bir manzara içerisinde, sanki mahallemizden birileriymiş gibi var ettikleri roller, yaşananları gündelik hayata kadar indirgemeleri, bunu yaparken her kesime dokunabilmeleri düşündürücüdür. İnsanı kendisine yakın ve samimi bir şekilde çeker ve farklı açılardan düşündürür. Beklemediğiniz bir anda hüzünlenebilir ve beklemediğiniz bir anda çok komik bir durumla karşılaşabilirsiniz. Klişeleşmiş kalıpların eleştirisi net bir şekilde görülür. Bütün bölümleri ve yaşanmışlıkları birbiri ile bağlantılıdır ve bu diziyi en baştan izlemeye başlamak şarttır.

Moderatörün son düzenlenenleri:
NZ Yaşı
4 Yıl 5 Ay 23 Gün
NZR
8.87₺
Çekimlerim
0
Ooo adamım tam yerindesin Prison Break, Fridge falan kvp yanında hiç biRşey en iyisi kurtlar vadisi pusu izlemeyen ben bu hayatı yaşıyorum demesin. Süleyman Çakır ne demiş azdan az çoktan çok film için bana gelin link falan indirme de olur.

Moderatörün son düzenlenenleri:
NZ Yaşı
4 Yıl 5 Ay 23 Gün
NZR
20.02₺
Çekimlerim
0
En son izlediğim film, Hayatın Kıyısında
Genel olarak sevdiğim, güzel mesajlar barındıran bir film. Fakat yavaş tempolu olduğu için herkese hitap etmeyebilir.

Dizi olarak da, tüm dünya gibi benim de Squid Game :)
Fragmanını görüp merak etmiş ve ilk çıktığı gün izleyip bitirmiştim. İyiki ilk zamanlar izlemişim, yoksa sosyal medya sağolsun o zaman aldığım keyfi muhtemelen alamazdım.

NZ Yaşı
4 Yıl 5 Ay 23 Gün
NZR
20.01₺
Çekimlerim
0
Hayatımda en sevdigim tür fantastik diziler oldu çünkü diğer dizilerin konuları ağır işliyordum . Ornek olarak supernatural var 2 kardeş var sam ve dean annelerini bir ruh tarafında küçükken öldürülüyor ve babası onu bulmak için evden ayrılıyor sonra babası eve gelmeyince dean ve sam babalarını aramaya yola düşüyorlar. Yolda çeşitli ruhlarla karşılaşıyorlar. Dizi 15 sezondu yanlış bilmiyorsam ve dizi 1 sezonu 20 veya 22 bölüm oluyor her bölüm farklı bi konu anlatılıyor.

2. Teen Wolf
Teen Wolf liseli bir öğrencinin kurt adam tarafından ısırarak kurt adama dönüşmesi ve kendini kontrol etmey çalışırken bir yandanda hayatını avcılar tarafından kurtulması gerekir dizi 6 sezon olması lazim sürükleyici bir dizi 1 sezonu 20 bölüm falan oluyor. Tqvsiye ederim

3. The Witcher
The Witcher çok sevdigim bir dizi konusu muatanta uğramış bir adamın dogustan Witcher olup canavarları öldürerek para kazanan bir adam ( konuyu fazla anlatamadım ama çok güzel bir dizi ). Dizi 1 sezon olup 17 aralıkta 2 sezonu gelcek . Tqvsiye ederim.

4. Merlin
Merlin kral arturun küçüklük zamanliginda yanında kalıp onu korumak kaderi olduğunu öğrenince onun yanında kalıp onu korumaya başlar dizi çok iyidir sıkmaz insanı. Tqvsiye ederim .

5. Grimm
Bir dedektifin aslında grimm olduğu 20 li yaşlarında anlamasiyla başından geçen olayları anlatır dizi o kadar surukleyicidirki hep diğer bölümde ne olcak diye beklersiniz ben çok sevdim hemde aşırı sizede tavsiye ederim .