Evet oldum, tecrübelerimi anlatmak isterim. Öncelikle virüs geçirmeden önce Biontech aşısını olmuştum. Ama sadece birinci aşıyı oldum ikinciyi hala olmadım. Yani aşı olmasam hastalığı nasıl geçirirdim bilemiyorum. Virüse yakalandığımı anladığım gününden bir gün önce gece geç yatmıştım. Sabah kalktım biraz gözlerim başım ağrıyordu, dedim gece bilgisayar ile oyalandım ondandır. Sonra yemek yeme vakti geldiğinde bir şey fark ettim. Yemeğin tadını alamıyordum. O sürede grip oldum sandım hani burnum tıkanıyordu griptendir herhalde dedim bir şey olmaz diye düşündüm. O sırlara delta varyantı çok görülüyordu ve araştırmıştım delta varyantının ne farkı var diye. Delta varyantı grip gibi belirtiler gösteriyormuş. Onu okuduğumda anladım ki ben grip değildim. Korona virüs geçiriyordum. Bir süre dışarı çıkmadım çıktığımda ise insanlardan uzak durdum ellerimi sürekli yıkadım maske taktım sürekli. Yaşadığım yer küçük olduğundan biraz rahattım.
1-2-3-4 gün oldu koku ve tat yoktu hala. Ya 5 ya da 6. gündü biraz koku almaya başladım ve gerçekten çok mutlu olmuştum. Hani bir şeyin değerini gidince anlarsın derler ya. Çok katılıyorum bu söze. En çok sevindiğim konu ise şuydu; evde gayet normal maskesiz rahat vakit geçirmeme rağmen evdeki kimseye virüs bulaştırmadım. Kimsede bir belirti falan olmadı çok şükür. Zaten evdeki herkes aşı olmuştu.
Çok şükür sadece tat ve koku kaybı ile ağır bir durum yaşamdan atlattım virüsü ve kimseye de bulaştırmadım.