NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 13 Gün
NZR
2.41₺
Çekimlerim
50
Galatasaray
images

Fenerbahçe
images

Beşiktaş
images

Trabzonspor
images

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 12 Gün
NZR
16.23₺
Çekimlerim
0
Koyu bir Galatasaraylıyım öncelikle bunu belirteyim. Dört büyükleri tek tek değerlendireyim.

Beşiktaş: Sergen Yalçın ile beraber yakaladıkları havayı ligin başlangıcında devam ettirdiler ancak şampiyonlar ligi maçları ve sakatlıklar kötü yönde etkiledi Beşiktaşı. Pjanic ve Batshuayi transferleri takıma alışıp katkı vermeye başlayınca farklarını ortaya koyacaklardır. Beşiktaş şuanda yaşadığı sakatlık problemlerini uzun soluklu sezonda bir kaç kez daha yaşarsa kulübeden destek alamayacağı için yarıştan kopabilir.

Galatasaray : Son yıllarda taraftarlara bekleneni veremeyen bir Galatasaray var. Her ne kadar geçen sene golle kaçan bir şampiyonluk olsa bile Galatasaray efsanesi Fatih Terime yavaş yavaş tepkiler gelmeye başlıyor. Takımı gençleştirme ve ileriye dönük genç dinamik takım kurma planı Galatasarayı bu sene şampiyonluk yarışının dışına itecek gibi düşünüyorum. Yedek kulübesinde seçeneğin az olması orta sahada diş geçirecek bir futbolcu olmayışından dolayı Galatasaray bu sene şampiyonluğa benim için uzak.

Fenerbahçe: Fenerbahçe şuan için varlık içinde yokluk çekiyor diyebilirim. Kadro derinliği çok güçlü olan Vitor Pereira hala ilk 11 planını oturtmuş değil. Bu nedenle her hafta değişen oyuncular ve farklı kadro ile yaptığı puan kayıpları ilerisi için aranacak hale gelebilir. Bu konu uzar ve oturmuş bir kadro kurulamazsa Fenerbahçe şampiyon olamaz.

Trabzonspor : Bu sene şuana kadar takip ettiğim kadarıyla şampiyon olmasını istediğim ve hakettiğini düşündüğüm takımdır. Maçlarını izlerken aldığım zevk oyunun akıcılığı ve temposu açısında Süper Lig ortalamasının üzerinde mücadeleler oluyor. Süper Lig dışında Avrupada mücadele etmediği için tamamen lige önem veren ve Avrupa haftalarında rakipleri maç yaparken avantajlı duruma gelen Trabzonspor kadrosunu iyi kullanırsa sezon sonu şampiyonluğa ulaşacaktır.

NZR
27.70₺
Çekimlerim
99
Galatasaraylıyım ama kadrolara baktığımızda şampiyonluğun en hazır takımları trabzonspor ve bjk gibi görünüyor. Ama bjkliler için her sene ağlama duvarına dönen sakatlık problemleri bitmiyecek gibi. Galatasaray genç bir takıma sahip ne olacağı belli olmaz. Bence en hazır takım tarbzon ki trabzonun olmasını çok isterim. Tabi galatasarayın olduğu yerde her zaman favori galatasaraydır onu da eklemek lazım ;)

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 13 Gün
NZR
9.47₺
Çekimlerim
50
@ugurcansavas isimli üyenin yorumlarına tamamen katılıyorum. Aslında geçen sezon özellikle pandemi nedeniyle getirilen kısıtlamalar ve yasaklar dolayısıyla futboldan ve ligden biraz uzaklaştım diyebilirim. Ancak bu sezon eskiden olduğu gibi ilgiyle takip etmeye başladım yine.
Doğuştan Fenerbahçe taraftarıyım, ancak fanatik değilimdir. :)

Bu sezon Türkiye Süper Lig'de geride kalan haftalara baktığımda şampiyonluğa en yakın takım olarak Fenerbahçe'yi görüyorum. Vitor Pereira'nın tekrar Fenerbahçe teknik direktörü olarak göreve gelmesine sevindim açıkçası. Çünkü oynattığı hücum futbolunu beğeniyorum. Büyük takımların nasıl oynaması gerektiği hususunda bana göre doğru olan sistemi uyguluyor. Elbette takımda hala eksiklikler ve aksayan taraflar var. Ancak, geçmiş yakın sezonlara göre Fenerbahçe kadrosu bana göre daha iyi ve bu ligde şampiyonluk için fazlasıyla yeterli sayılır. Ancak Avrupa'da başarılı olmalarını beklemiyorum.

Tüm takımlara başarılar dilerim. İyi ve hakkı olan şampiyon olsun diyorum. :)

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 12 Gün
NZR
61.74₺
Çekimlerim
0
@ugurcansavas isimli üyenin yorumlarına tamamen katılıyorum. Aslında geçen sezon özellikle pandemi nedeniyle getirilen kısıtlamalar ve yasaklar dolayısıyla futboldan ve ligden biraz uzaklaştım diyebilirim. Ancak bu sezon eskiden olduğu gibi ilgiyle takip etmeye başladım yine.
Doğuştan Fenerbahçe taraftarıyım, ancak fanatik değilimdir. :)

Bu sezon Türkiye Süper Lig'de geride kalan haftalara baktığımda şampiyonluğa en yakın takım olarak Fenerbahçe'yi görüyorum. Vitor Pereira'nın tekrar Fenerbahçe teknik direktörü olarak göreve gelmesine sevindim açıkçası. Çünkü oynattığı hücum futbolunu beğeniyorum. Büyük takımların nasıl oynaması gerektiği hususunda bana göre doğru olan sistemi uyguluyor. Elbette takımda hala eksiklikler ve aksayan taraflar var. Ancak, geçmiş yakın sezonlara göre Fenerbahçe kadrosu bana göre daha iyi ve bu ligde şampiyonluk için fazlasıyla yeterli sayılır. Ancak Avrupa'da başarılı olmalarını beklemiyorum.

Tüm takımlara başarılar dilerim. İyi ve hakkı olan şampiyon olsun diyorum. :)
Güzel açıklama