Bu sezon hangi takımın yeni transferleri daha başarılı performans gösteriyor?

Bu sezon hangi takımın yeni transferleri daha başarılı performans gösteriyor?

• Galatasaray

Oy: 12 24.5%
  • Fenerbahçe

Oy: 20 40.8%
  • Beşiktaş

Oy: 16 32.7%
  • Trabzonspor

Oy: 1 2.0%
  • Diğer

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    49
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 11 Gün
NZR
82.42₺
Çekimlerim
50
Galatasaray lıyım ama Beşiktaş'ın transferleri çok iyi. Pjanici takıma geldikten sonra bambaşka bir hal aldı Beşiktaş. Fener'e bakınca tamamen başarısızlık görüyorum. Ali Koç döneminde yapılan neredeyse 30 transfer ve başarılı sadece 3 veya 4 oyuncu görüyorum. Koreli çocuk ile diğer stoperi Fenerin gerçekten iş yapiyor. Galatasaray'ın transferlerine bakacak olursan göze çarpan Morutan Cicaldau Berkan üçlüsü oluyor. Ancak taktiksel anlamda takımda sıkıntılar olduğu için tam katkılarını göremedik. Eyvallah yetenekli oyuncular ancak beklentiler çok daha üst düzeydi. Bir tek beklentisinin üstünde olan oyuncunun Berkan Kutlu olduğunu düşünüyorum. Yaşına rağmen oyunda inancı hızı etkisi belli oluyor. Trabzonspor hakkında yorum yapmayacağım. Çünkü tam takip etmiyorum. Ancak Trabzonspor'un geçen seneden kalma güzel bir kadrosu vardı sadece defansın soluna düzgün bir takviye gelmesi gerekiyordu. Ancak İsmail Köybaşı gibi rezalet bir futbolcu aldılar. Bence tamamen yanlış bir transfer.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 13 Gün
NZR
42.27₺
Çekimlerim
0
Beşiktaş transferde güzel işler yaptı
Pjanic gerçekten kaliteli.
Salih kendini toplarsa eğer kalitesini rahatlıkla ortaya koyacaktır.
Batsu yi zaten biliyoruz. Adam resmen top canavarı.

Fenerbahçe ise genel olarak az başarı sağladı.

Max Meyer kaliteli ama uzak duruyor.
Berisha açılıyor , topluyor kendini.
Crespo Osai Samuel gibi ama yine de oynama hevesi var.
Kim ise gerçekten süper Salazai ile güzel bir ikili oldular. Tıpkı Kajer-Skrtel ikilisi gibi.
Genel olarak en başarılı kulüp Beşiktaş.

koreliabi

Körelmiş kalem yoktur ama körelmiş kılıç çoktur..!
NZR
94.33₺
Çekimlerim
149
Galatasaray'ın transferi Berkan Kutlu gözle görülür derecede oyuna etki ediyor. Aynı zamanda Pjanic ve Serdar Dursun transferleri de rakip takımların en gözde transferleri diyebilirim. Asıl verimli transferler ise Gervinho ve Hamşik'le Trabzonspor'da sanırım sezon sonu ipi de onlar göğüsleyecek gibi. Ne olur ne biter bilinmez ama hakemlerin oyuna bu kadar etki ettiği ve var sisteminin sonucu tayin ettiği bir ligde transferler ne kadar iyi olursa olsun netice almak çok zor. Eğer bir Başakşehir değilseniz şampiyon olmak için iki kat çaba göstermek zorunda olduğunuz su götürmez bir gerçek. Sezon başından kıyasıya bir rekabet başladı ve takımlar baya sakat ve cezalı oyuncu işledi hanelerine. Bu da transferlerin fayda/form olayını olumsuz etkileyen bir başka etken. Umarım herkes hakettiği noktada bu ligi sonlandırır.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 7 Gün
NZR
32.78₺
Çekimlerim
50
En iyi transferleri beşiktaş yaptı ancak transferlerden sakatlıklar yüzünden verim alamadı.
Pjanic bu topraklara gelen en büyük yıldız olabilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transferlerini başarılı bulmuyorum. Trabzonspor onlara göre çok daha iyi transferler yaptı ve meyvelerini alıyorlar.
Başakşehir den Okaka, Antalya'nın Danimarka liginden transfer ettiği forvet ismini hatırlayamadım onlar da bence bu sezon için gayet iyi transferler.
Ben Beşiktaş'ın sakatları iyileştikten sonra hızla liderliğe tırmanacağını ve açık ara şampiyon olacağını düşünüyorum. Oğuzhan, Güven Yalçın, Kenan Karaman ,Umut Meraş gibi isimlerden yüksek verim alması gerekiyor bu kadar kaliteli kadronun yedeklerinin de etkin performans göstermesi gerekiyor. Fenerbahçe ve Galatasaray bu sezon bence transferde sınıfta kaldı.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 7 Gün
NZR
43.28₺
Çekimlerim
0
Ben de Beşiktaşlı olduğum için söylemiyorum ama bence de Beşiktaş oldu. Çünkü çok istekli Batshuayi ve bonservisleriyle alınmış Ghezzal ve Rosier yetenekli Alex Texeria arkalarında Souza gibi bir dinamoyla çok iyiler. Fakat sağ bekin yedeğinin olmaması kötü , her ne kadar Necip kullanılabilse de orada. Pjanic i söylememe zaten gerek yok türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük transferlerinden birisi sahada futbolu çok kolay gösteriyor.

Fenerbahçe de Ferdi Kadıoğlu yeni transfer gibi verimli Min Jae Szalai iyi fakat Max , Meyer , Berisha , Diego , Rossi , Miguel , Crespo bana çok verimsiz geldi yani yeterli değiller.

Galatasaray da bir eski futbolcu hastalığı geçse , Morutan harika ,Cicaldau iyi Berkan çabalıyor , Boey çok iyi , fakat kadro sürekliliğinin sağlanmasının zor olduğunu düşünüyorum şahsen Galatasaray için.