BU SENE Kİ ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI KİM ???

ŞAMPİYON KİM OLUR?

• FENERBAHÇE

• GALATASARAY

• BEŞİKTAŞ

• TRABZONSPOR

• BAŞAKŞEHİR

• DİĞER

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 11 Gün
NZR
35.35₺
Çekimlerim
0
Oyun sistemi tam oturmasa da savunmadaki sağlamlığı ve ilerideki bireysel yetenekleriyle (başta MESUT ÖZİL), Fenebahçe bu sene özlenen şampiyonluğa kavuşur. GS'nin yarışta olmayacağını düşünüyorum. BJK sakatlar ve şampiyonlar ligi etkisiyle biraz geride kalır. TS de hücumca iyi olsa da 3Türk kuralı ve Abdullah Avcı Looserlığıyla kopar bir yerde.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 10 Gün
NZR
23.91₺
Çekimlerim
0
Oyun sistemi tam oturmasa da savunmadaki sağlamlığı ve ilerideki bireysel yetenekleriyle (başta MESUT ÖZİL), Fenebahçe bu sene özlenen şampiyonluğa kavuşur. GS'nin yarışta olmayacağını düşünüyorum. BJK sakatlar ve şampiyonlar ligi etkisiyle biraz geride kalır. TS de hücumca iyi olsa da 3Türk kuralı ve Abdullah Avcı Looserlığıyla kopar bir yerde.
Loser Fenerbahçe yine şampiyon olamaz, loser Abdullah'la aynı kaderi paylaşır yine, Galatasaray'ın yarışta olabileceğini bile düşünmüyorum. Trabzonspor ile Beşiktaş çekişir ve Beşiktaş gülen taraf olur yine.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 5 Gün
NZR
55.02₺
Çekimlerim
0
Tabiki Galatasaray oyun sistemleri bir numara ayrıca yeteneklide bir takım inşallah bu sene Galatasaray şampiyon olur. Zaten Fenerbahçe top oynamayı bilmiyor oyun stratejisi berbat bir durumdadır. Trabzonspor da öyle durumda kazanan takım belli önemli olan takım çalışması zaten bu sene garanti Galatasaray alır bu maçı ve sampiyon olur.