Bitcoin Yükşelişi Geçiçimi

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 6 Gün
NZR
45.22₺
Çekimlerim
50
bitcoin güzel yükseli yanlız alt coinler yükselmedi bitcoin ani bir düşüşü alt coinleri ezebilir çok iyi haberler geliyor bitcoin için abd eft onayı verecekmiş galiba buda güzel bir haber alt coinler yükselmeye başlarsa tabi daha güzel günler bizi bekler .

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
9.81₺
Çekimlerim
50
Kardeş bence bitcoin düşecek 30 40 bin dolar bandlarina Kasım sonu Aralık başı tekrar artışa geçecek ve ocak sonu 60 bin bandında olacak 70 bine kadar çıkabilir benim görüşüm sizin görüşlerinizede saygı gösterim biraz kripto paralarla ugrasmi biri olarak böyle düşünüyorum sizede saygı duyarım

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
18.66₺
Çekimlerim
0
Bitcoin yükselişi elbette geçici bir süreçtir.Her kripto para gibi bitcoin de yükselir veya alçalır.Bitcoin ilk kripto para olduğu için bu yüzden çok fazla yükseliyor.Bitcoin şu zamanlarda rekor seviyelere yükseldi ama bunun kısa süre için de çok büyük düşüşlere sebep olacağına inanıyorum.Yani bitcoin yükselişi geçicidir.En geç 1 hafyaya yüksek bir düşüş gerçekleşecektir.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
38.33₺
Çekimlerim
0
Ben 2017 yılı haziran ayında ilk defa bitcoin almıştım. 3000 lira ile 0.4 btc almıştım. Satmasaydim bugün 24 bin dolar yapıyordu. İstediğim arabayı alırdım.

Mart 2020 den önce yine kripto yatırımı yaptım. Yaklaşık iki bin doların vardı. Büyük düşüş yasandigiktan sonra yanlış bir karar aldım. Elimdeki portföyü bozdum. Bozduklarimi şimdi siralayacagim. Hayatımın en büyük fırsatını nasıl heba ettiğimi sizinle paylaşacağım.

1- Elimde yaklaşık beş yüz bin holo vardı. Bugün holonun tanesi 0.01 dolar desek bugün 5000 dolar ederdi. Üzerine su içtim.

2- Yirmi tane Bnb coin vardı. Altı yada yedi dolar civarı verdim. Bugün 460 dolardan tanesi desek 46.000 doların üzerine bir güzel su içtim.
3- Elimde 300 dolarlık zil vardı. Yüz katına yakın yaptı sattığım yerden.
4- Veee içime oturan FTM. ben FTM yi 0.003 ten verdim. Elimde 250 dolarlık vardı. Bin katına yakın yaptığını varsayarsak siz hesap edin kaybın büyüklüğünü. Sadece FTM yi biraksaydim elimde bugün iki yüz bin dolardan fazla yapıyordu. Bunun üzerine su içmedim. Direk kafafimi daldırdım suya başka türlü içim sogumazdi.
Ama pes etmiyorum. Bir yıl önce iki yüz dolarla tekrar girdim. Şuan bozdurduklarim hariç bin dolarim var. Allah bereket versin.