Biontech Aşısı Olduysanız, Siz De Fiziksel Ya Da Psikolojik Bir Yan Etki Yarattı mı?

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 7 Gün
NZR
16.69₺
Çekimlerim
0
Biontech aşısı konusunda, kolda ağrı, sızlama ve bedende halsizlik yarattığı gibi söylemler duydum. Bu konuda fikirlerinizi ve deneyimlerinizi öğrenmek isterim arkadaşlar.
Şu an için herhangi bir yan etkisini görmedim Allah'a çok şükür gayet iyi durumdayım aşı olmayanlar mutlaka aşısını olsunlar.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 8 Gün
NZR
35.54₺
Çekimlerim
0
Ben aşı olmadım fakat çevremde bir çok yakınım aşısını olmuş durumda. En fazla şikayet kol ağrısı olduğu yönde. Yani aşının vurulduğu kolun geceleyin ağrı yaptığı mevzusu. Birde aşı olup tekrar korona olanlarda kimisi ağır kimisi ise hafif atlatıyor ve bu neye göre oluyor acaba. Kafamızda deli sorular.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
66.21₺
Çekimlerim
0
Ben iki doz Sinovac oldum bana hiç bir etkisi olmamıştı. 3. doz aşıyı Bionteck oldum. Bionteck aşısını olduğum günden bu zamana kadar ol kolum ağrıyor. sol kolumdaki ağrıdan dolayı sağ kolum üstüne yatmaya başladığım için olsa gerek sağ kolumda da aynı yerde ağrı oluştu. bu ağrı belki bedensel belki de piskolojiktir sebebini bilmiyorum. ama Bionteck aşını oldugum günden bu zamana kadar kollarımdaki ağrılar devam ediyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
17.08₺
Çekimlerim
50
Yalnızca ikinci dozu olduktan sonra kolumda ağrı ve halsizlik hissettim aşı olduğum gün. Ancak ertesi güne hiçbir yan etki kalmamıştı.

Nizore

Administrator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 5 Gün
NZR
48.57₺
Çekimlerim
0
Biantech aşısı oldum 2 defa hiç bir yan etki vs olmadı okuduğum bağazı yorumlarda ciddi yan etki eden kişiler var bende bir sorun olmadı