ANKET Ben 60 TL Çektim. Sizin hedefiniz Ne?

Ben 60 TL Çektim. Sizin hedefiniz Ne?

• 50

Oy: 77 41.0%
  • 100

Oy: 41 21.8%
  • 250

Oy: 70 37.2%

• Kullanılan toplam oy
    188

koreliabi

Körelmiş kalem yoktur ama körelmiş kılıç çoktur..!
NZR
94.33₺
Çekimlerim
149
Şu an için hedefim belli bir miktar değil. Para kazanma döneminin sonunda eğer Forum yöneticileri yazarlar için kazandıran sistemin devamını sağlayacak çözümler getirmeye devam ederse yazmaya devam etmeyi düşünüyorum. Eğer gerçekten kaliteli içerikler girersek ve anahtar kelimeleri içeriklerimize düzenli olarak yansıtabilirsek, Forumun kısa süre içerisinde üst düzey reklam gelirlerine sahip olmasını ve sponsorluk anlaşmaları yapmasını tetiklemiş olacağız. Bence yazar arkadaşlar bunlara Dikkat ederse kazanç Daimi olabilir en önemli husus ise kopya içerik kullanmamaktadır. Çünkü kopya içerikler farklı sitelerden alınıp bu tarz sitelerde yayınlandığında sitenin arama motorlarında görünürlüğünü azaltıyor ve bazen de Google adsense ve Google atz reklamlarından para kazanmasının önüne geçebiliyor gerçekten kaliteli bir format uygulanmış ve güzel paralar kazandırabilir. Denemenizde fayda var Aynı zamanda da geliştirmeye de yardımcı olmanız da fayda olacaktır.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 6 Gün
NZR
45.22₺
Çekimlerim
50
Yani benim ilk hedefim 50tl ama bırakmayacağım , devam edeceğim ama ilkinde bir alayım 50tl. Gerçekmiş falan diyeyim bir sevineyim sonra bakarsınız gaza geliriz burada yarışırız. Herkes güzel rakamlar kazanır bu ekonomik krizde , üç , beş de fayda vardır biliyorsunuz. O yüzden ben bu siteyi çok beğendim , arkadaşlarıma da söyleyeceğim önce ilk kazanayım , bak kazandım sende kazan diye arkadaşlarımı davet edeceğim. Keşke arkadaşlarımızı davet ettikçe de kazanıyor olsaydık o zaman çok güzel olurdu.

Nizore

Administrator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 1 Gün
NZR
47.57₺
Çekimlerim
0
Yani benim ilk hedefim 50tl ama bırakmayacağım , devam edeceğim ama ilkinde bir alayım 50tl. Gerçekmiş falan diyeyim bir sevineyim sonra bakarsınız gaza geliriz burada yarışırız. Herkes güzel rakamlar kazanır bu ekonomik krizde , üç , beş de fayda vardır biliyorsunuz. O yüzden ben bu siteyi çok beğendim , arkadaşlarıma da söyleyeceğim önce ilk kazanayım , bak kazandım sende kazan diye arkadaşlarımı davet edeceğim. Keşke arkadaşlarımızı davet ettikçe de kazanıyor olsaydık o zaman çok güzel olurdu.
  1. Refensınız üye olduktan sonra forumda ilgisini çeken herhangi konulara 25 tane mesaj attığında otomatik siz 3 TL kazanırsınız.

Nizore

Administrator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 1 Gün
NZR
47.57₺
Çekimlerim
0
referans kodumuzu nereden alabılırız hocam
refkod nizore.png

Forum anasayfada sağda resimde gösterdiğim kısım senin özel ref kodum hocam onu paylaşarak kendi referasından üye çekebilirsin.