Nizore

Administrator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay
NZR
47.57₺
Çekimlerim
0

Adanadan İstanbula Gelmek üzere olan ' Tostçu Mahmut' Olarak Bilinen ' Anıl Kurt ' Trafik Kazağısı Sonucu Hayatını Kaybetmiştir. Geride Kalan Sevdiklerine Başsağlığı Dileriz...​

tostcu mahmut.jpg

Adanadan İstanbula giderken paylaştığı Video :​

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 12 Gün
NZR
11.20₺
Çekimlerim
0
Allah rahmet eylesin tostunu yemek nasip olmadı ama onu hep YouTube de çektikleri videodan ve sosyal medyadan tanıdık severek takip ediyordum zor yerlerden yokluktan gelen bir insan tam her şeyi yoluna koyup güzel yerlere geliyorken bu acı haber baya üzücü bir durum ve bu bir açılış için yapılan yolculuk Allah sevdiklerine yardım etsin başları sağolsun aci atiyrüm :(

NZR
52.53₺
Çekimlerim
49
Tostçu mahmut piyasaya bir anda çıktı bizi böyle küçük esnafların hızla büyümesi sevindiriyor ancak sanki biraz hızlı girdi piyasaya ölümünden hemen önce paylaştığı yeni başlıyoruz storysi sanki daha sonra onun sonunun başlangıcı oluyordu. Allah rahmet eylesin üzüldüm gerçekten. Mekanı cennet olsun ve umarım bu kazalar azalır.

koreliabi

Körelmiş kalem yoktur ama körelmiş kılıç çoktur..!
NZR
94.33₺
Çekimlerim
149
Yine tanımadığım bir insan için üzülmeme sebep olmuş haberdir. Bu tarz küçük işletmeler sosyal medyanın da etkisiyle günümüzde bayağı popülarite kazandı. Işletmelerin ortak bir özelliği var o da sokak lezzetleri üzerine çalışıyor olmaları. Tabii ki yenilenen sosyal medya reklamcılığı sayesinde toplumumuzun unutmuş olduğu bir lezzet durağı olan bu tarz mekanlarda artık dikkat çekmeye başlamış durumda. Bu ilgi kısa süre içersinde şöhrete kavuşturabiliyor. Bu Şöhrette onları farklı farklı hayatlara itiyor. Belki de meşhur olmasa bir arabası bile olmayacak ve bu üzücü kaza gerçekleşmeyecekti. Ne olursa olsun neticede hepsine kader deyip geçiyoruz. Allah geride kalanlarına sabır ve sağlık versin. Araç kullanan ve şehirler arası seyaht eden arkadaşlarımızın da bu konuda gerekli özeni göstermelerini umuyorum.

Ailemizi ve sevdiklerimizi bu tarz acı haberlerle derinden sarsmamak için her attığımız adımı dikkatle atmamız gerekiyor. Gaziantep'te veya Adana'da kendi halinde bir tostçuyken kısa bir sürede herkesin tanıdığı ve ölümüne herkesin üzüldüğü bir insan olmak da ayrı bir dram. Kim bilir İstanbul'a ne için geliyordu. Haberlere konu olmasaydı keşke ve ben onu hiç tanımasaydım. O da ailesi de mutlu yaşantılarına devam etselerdi. Mukadderat diyoruz ve baisağlığı diliyoruz.