NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
38.33₺
Çekimlerim
0
Bedava diyorum bu fiyata. Kalitesinden eminseniz bol bol alın. Çünkü Osmaniye de 5 litresi 150 TL yi bulmuş durumda.
Geçmiş yıllarda zeytinyağıyla ilgilendiğim için şu şekilde bir oran dikkatimi çekmişti. Ayçiçek yağı nın üzerine yüzde 80 den az olmayan bir fiyat farkı koyarak fiyatliyor piyasa zeytinyağını. Ortalama ayçiçek yağı fiyatı 5 litre uzerinden 80 TL dersek zeytinyağı için olması gereken tutar 5 litre için 150 TL ye denk geliyor. Bu fiyat Ankara İstanbul gibi şehirlerde 200-250 TL anlamına geliyor.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 6 Gün
NZR
45.22₺
Çekimlerim
50
100tl mi ben birkaç ay önce 120tl aldım onu bitirene kadar 140tl mi neydi net hatırlamıyorum ama ona da zam gelmiş aldım emin misiniz ya nerden ki doğal mı yanlışlık olmasın.
evet arkadaşın dediği gibi su olmasın yarısı :D şaka bi yana
valla herşey o kadar pahalı ki uygun fiyatlı bir şey görünce ya da duyunca insan şüpheye düşer oldu o yüzden dedim.
biz ayvalık zeytinyağı alıyoruz edremit tarafı güzel oluyor ya zeytinde iyiler sizin bahsettiğiniz yağ nerenin yağı acaba teneke olarak mı satılıyor internet sitesinden mi baktınız yoksa tanıdık falansa belki size indirim yapmıştır bilemem tabi
ama eğer gerçekse bizde ordan alalım ya site ya da markası falan varsa yazar mısınız merak ettim yani cevap bekliyorum.
teşekkürler iyi günler herkese

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 5 Gün
NZR
13.51₺
Çekimlerim
0
Söyleyecek o kadar çok şey var ki dilim varmıyor. Tarım cenneti ülkemizde fiyatlar bu şekilde gerisini siz düşünün artık. Herşey ithal olarak geliyor böyle bir ülkeye. Geçenlerde önce vatan sloganlı mercimeğin kanada ' dan gelmesi diye bi konu görmüştüm. Mercimek bile ithal daha ne olsun.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
13.70₺
Çekimlerim
0
Söyleyecek o kadar çok şey var ki dilim varmıyor. Tarım cenneti ülkemizde fiyatlar bu şekilde gerisini siz düşünün artık. Herşey ithal olarak geliyor böyle bir ülkeye. Geçenlerde önce vatan sloganlı mercimeğin kanada ' dan gelmesi diye bi konu görmüştüm. Mercimek bile ithal daha ne olsun.
Marketlere giderken hobi olarak pirinç bulgur mercimek falan bunların üretildiği yerlere bakıyorum içim acıyor.

Meksidan gelecen falan mercimek var. Arjantin nohut fasulye.. :D

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 5 Gün
NZR
26.55₺
Çekimlerim
0
Ülkede enflasyon tavan iken bu fiyata şaşırmıyorum ama çok pahalı daha ne kadar böyle gider fiyatlar hiç düşmez mi diye diye insanlar alıyor beklenti var düşecek diye ama sanmıyorum sadece yağ da değil zeytin bal muz irmik çikolata dondurma sebzeden meyveye her şey çok pahalı in bu markete bakkala girerken insan korka korka giriyor üç şey alıyorsun 100 ne aldım ben diye eve gidip baktığında kayıta değer bir şey olmadığını görüyorsun Allah yardımcımız olsun inşallah bir an evvel ülkenin bu durumuna çözüm gelir.
Sadece marketlerde değil ev kiraları da çok pahalı en kötü daire olmuş 1000 lira orta halliler 2000 ne yakın inşallah bu konuya da bir çözüm gelir.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 11 Gün
NZR
82.42₺
Çekimlerim
50
İçeriğinden şüphe duyulan üründür. Marketlerde 3 kg zeytinin fiyatı 100 tl iken 5 litre zeytinyağı nasıl 100 tl olabiliyor. 5 Litre çiçek yağının fiyatı 80 TL lerde iken 5 Litre Zeytinyağının 100 tl olması imkansızdır. Keşke fiyatları düşse zeytinyağının. Eş dost akrabanın arada bir hediye 1-2 litre hediye etmesi olmasa asla yüzünü göremeyeceğimiz bir yağ çeşididir kendileri. Onuda sağlık durumlarında kullanmak zorunda kalıyoruz çoğunlukla. Yemeğe zeytinyağı koyacak kadar lükse henüz erişemedik maalesef. Gün geçtikçe zeytin ağaçlarının sayısıda maalesef azalıyor. Çiftçinin sıkıntıları zeytin ağaçları hepsi birleşince fiyatı asgari ücretle geçinen aileler için çok uçuk kalıyor. Halbuki ege akdeniz bölgelerinde dünyanın en güzel zeytin ağacı ekilecek toprağa sahip yerlerimiz var.