ANKET 2022 Dünya Kupasını Kim Kazanır?

2022 FIFA DÜNYA KUPASINI KİM KAZANIR ?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
9.81₺
Çekimlerim
50
2022 dünya kupasını aklımı kullanırsam fransa yada Brezilya derim ama kalbimi sorarsan ben Portekiz kazanmasını isterim çünkü Cristiano Ronaldo nun son dünya kupası olacak ve ben onun çok büyük bir hayraniyim onun için dünya kupasını Portekiz'in kazanmasını istiyorum ama bu taraftan da futbolun Messi ve Neymara bir dünya kupası borcu var Messi de son dünya kupası olabilir o açıklama yapmadı ama Neymar'ın da son dünya kupası olacak bence kim kazanır değilde biz kimlerin son turnavasi ona uzulerim. ramos Ronaldo lewondowski Neymar nuer griezman loris chilleni Messi olabilir Silva Suarez Cavani Muslera bence şimdiden bu krallara tesukkur ederim bana müthiş çocukluk yasattiklari için teşekkür ederim futbol arenasına sen kimi zaman da olsa bu kadar basit değil mi çok memnun kaldım ve öfkeli Hobs ve öfkeli Hobs ve öfkeli Hobs ve öfkeli Hobs ve öfkeli Hobs bu siteye üye olmamaları gerekmektedir dedi ki ey sevgili ile Mecnun gibi bu yüzden fazla bilgi almak ve öfkeli Hobs ve Shaw bir şekilde yerine ben bir bilgi yoktur ve öfkeli Fulhd part1 bir şey var mı diye biliyorum beni böyle sev ama unutma beni sport Center performans sanatları ile

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
58.10₺
Çekimlerim
0
Aslında jenerasyon olarak iyi bir dönemdeyiz.avrupada oynayan fulbolcu sayımız hiç bu kadar çok olmamıştı.demekki yönetimsel açıdan sıkıntılarımız var avrupada oynayan oyuncularımız takımlarındaki gösterdikleri motivasyonu ve başarıyı buradada göstermeliler bence şu anda takımlarımız da gençleştirmeye gittiler biraz sabırla uzun vadede kulüpsel başarılar avrupada da gelecektir gençlerimize güvenelim onlara şans verelim ve sabredelim onlar en büyük yatırımlarımızdır.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 4 Gün
NZR
10.72₺
Çekimlerim
0
Milli takımımız türkiyenin yer alamadığı bir kupa maçını izleyesi gelmiyor insanın . O eski ruh eski mücadeleci ruhu yaşatan takımlarımız artık hiç biri yok türkiye futbolcu yetiştiremiyor. Yerel takımların as kadroları yabancı sınırlaması olmasa ilk 11 e yabancı kadroyşa çıkacaklar üzücü bir durum gerçekten.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 3 Gün
NZR
19.86₺
Çekimlerim
0
Türkiye nin kazanma şansını bıraktım. Dünya kupasına katılması bile çok zor görünüyor. Bence fransa alır. Çünkü çok güçlü bir kadroya sahipler. Bu yıllarda olacak tüm kupalara, turnuvalara talipler. Ama İspanya nın da işi belli olmaz. Onların da çok iyi bir kadroları var. Genç ve deneyimli bir kadroya sahipler. Ayrıca taktik olarakta çok üzerinde durulması gereken bir takımları var. Diğerlerine gelecek olursak onlar' da kimin kupayı alacağnda önemli rol oynarlar çünkü onlarıda geçmek lazım. Son olarak Türkiye 'ye gelecek olursak potansiyeli olan genç bir kadroya sahipiz ama birşeylerin değişmesi gerekiyor.