SON DAKİKA 1-15 Nisan arası Bodrum Turgut Reis Bedava Tatil İsteyenler Konuya

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 14 Gün
NZR
1.62₺
Çekimlerim
60
Merhaba arkadaşlar.
Bilinen webmaster sitesinde 2 sene evvel böyle bir konu açtım ve yeni evlenen bir çift arkadaşımıza balayı imkanı sundum . Şimdi de burada böyle bir şey yapalım dedim.
Bodrum Turgutreis Amiral 1 Tatil köyünde Nisan Mayıs 60 Günlük Devrem var. Nisan 15 'den sonra annem gidiyor ama 1-15 nisan arası boş
Arzu edenler mesaj atarsa balayı için çok uygun bir yer.
Ücret: 0 TL
Havuz televizyon mutfak dahil her şey var.

koreliabi

Körelmiş kalem yoktur ama körelmiş kılıç çoktur..!
NZR
94.33₺
Çekimlerim
149
Keşke vaktimiz olsa da gidebilsek. Gerçekten ben ve kız arkadaşım için bulunmayacak bir fırsat ama yoğun iş temposundan buna vakit ayırabilmek ne mümkün. Paylaşımınız için yine de teşekkürler ama dikkat etmeniz gereken hususlar olduğunu da belirtmek isterim;
Evi kiralayan şahıs yaşı reşit olmayan birini evinizde ağırlayabilir ve olumsuz bir harekette bulunabilir. Bu da sizin başınıza iş açabilir. Neticede mesken sahibi sizsiniz ve mesken içerisinde yaşanabilecek olumsuz durumlardan bir nebze de olsa siz de sorumlu olabilirsiniz.
Bir diğer husus ise evinizin başına gelebilecekler. Geçici kiracı evi sizin kadar özenli kullanmayabilir ve bazı eşya ya da demirbaşlara zarar verebilir. Bu sebeple evi kiralayacağınız kişiyi tanıdık çevrenizden seçerseniz daha mantıklı olur gibime geliyor. Ya da en önemlisi kişiyi iyi bir süzgeçten geçirmek olacaktır. Bol şanslar dilerim.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 12 Gün
NZR
32.78₺
Çekimlerim
50
Çekiliş ile mi veriyorsunuz orasını tam olarak anlayamadım hocam. Tarih açısından sıkıntım olmaz ne güzel olur hatta gitsem corona yüzünden tatil yapmayı unuttuk kız arkadaşım sürekli tatil planları yapıyor ancak maddiyat bir türlü el vermedi.Konuyu takipte kalacağım çekiliş vs. olursa şansımızı deneyelim şimdiden gidecek olana hayırlı uğurlu olsun.Ama üstteki arkadaşın dediklerine de katılıyorum umarım olumsuz durumlarla karşılaşmazsınız artık kimseye güvenemez olduk çünkü bu konularda kesinlikle gidecek olan kişiyi iyi seçmenizi tavsiye ediyorum.

NZR
52.53₺
Çekimlerim
49
Yaklaşık 6 senedir bulunduğum evden ve şehir'den farklı bir şehre gitme imkanı bulamadım. O kadar çok bu çekilişte bu tatil yerine gidecek olan kişi olmak isterim ki anlatamam. Önümüzde ki aylarda nişanlanmayi düşünüyorum. Daha sonrasında tam belirttiğiniz tarihlerden önce belkide benim düğünüm olacak. Faka maddi olarak böyle bir yere gitme imkani bulabileceğimizi sanmıyorum. Bu yüzden bu çekilişte ismi geçenler olmayı ve bu tatile talip olmayi çok isterim. İşsizliğin verdiği boşluk başvuru yaptığım yerlerden aylardır beklediğim cevaplar beni ciddi anlamda yordu. Mental olarak o kadar ağır hissediyorum ki anlatılmaz galiba yaşanır 😊 sağlıkla kalın. Güzel bir fırsat gerçekten...