Ni
zore
.com
Ni
zore
Ana Sayfa
Forumlar
Yeni Mesajlar
Forumlarda Ara
PARA ÇEK
Cüzdan
işlemler
NZR: 0.00₺
Çekimlerim: 0
Reklam Yöneticisi
Reklamlarınız
Faturalarınız
Reklam oluştur
premium'a yüksel
İletişim
Giriş Yap
Kayıt Ol
Neler Yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni Mesajlar
Forumlarda Ara
Menü
Giriş Yap
Kayıt Ol
Uygulamayı Yükle
Yükle
Ana Sayfa
Forumlar
GENEL
Yemekler, Tatlılar ve Pişirme Yöntemleri
Sabahları erken uyanıp spor yapmanın gerçekçi mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="YakupAltun" data-source="post: 10118" data-attributes="member: 740"><p>Sabahları erken uyanıp spor yapanlara acayip özeniyorum valla. Ben alarmı beş kere erteliyorum. Geçen gün bi' hevesle kalktım ama bütün gün uykum geldi. Benim gibi olanlar var mı? Yaptığım araştırmalara göre, sabah sporu aslında çok faydalı ama gerçekçi mi sorusu geliyor aklıma. Benim için her gün aynı saatte uyanıp spor yapmak imkansız gibi görünüyor. Örneğin, bir hafta içinde haftaya göre değişen saatler belirlemek, hafta sonları daha esnek bir zamanlama yakalamak, erken uyanmak için bir sprey veya bir bardak soğuk suyla başlamak, spor saatimi ayarlamak yerine, bedence uyku ihtiyacı ile başlangıç saatimi belirlemek... Bu konuya dair fikirlerim var ama sizlerin fikirleri de bana çok önemli. Dediğim gibi geçen gün spor yaptım ama bütün gün uykum geldi. Benim yapamayacağım spor saatimi neye bağlayabiliriz, ne gibi taktikler olabilir? Müsaade ederseniz, bu konuyu tartışalım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YakupAltun, post: 10118, member: 740"] Sabahları erken uyanıp spor yapanlara acayip özeniyorum valla. Ben alarmı beş kere erteliyorum. Geçen gün bi' hevesle kalktım ama bütün gün uykum geldi. Benim gibi olanlar var mı? Yaptığım araştırmalara göre, sabah sporu aslında çok faydalı ama gerçekçi mi sorusu geliyor aklıma. Benim için her gün aynı saatte uyanıp spor yapmak imkansız gibi görünüyor. Örneğin, bir hafta içinde haftaya göre değişen saatler belirlemek, hafta sonları daha esnek bir zamanlama yakalamak, erken uyanmak için bir sprey veya bir bardak soğuk suyla başlamak, spor saatimi ayarlamak yerine, bedence uyku ihtiyacı ile başlangıç saatimi belirlemek... Bu konuya dair fikirlerim var ama sizlerin fikirleri de bana çok önemli. Dediğim gibi geçen gün spor yaptım ama bütün gün uykum geldi. Benim yapamayacağım spor saatimi neye bağlayabiliriz, ne gibi taktikler olabilir? Müsaade ederseniz, bu konuyu tartışalım. [/QUOTE]
Alıntı ekle...
Adı
Kullanıcı Doğrulaması
Cevap yaz
Ana Sayfa
Forumlar
GENEL
Yemekler, Tatlılar ve Pişirme Yöntemleri
Sabahları erken uyanıp spor yapmanın gerçekçi mi?