ANKET Aşk mı Para mı?

Hoş geldin! Moe4646 tarafından topluluğumuza katılmanız için davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.

Aşk' mı Para' mı?

• Kullanılan toplam oy
    137
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 2 Gün
NZR
32.19₺
Çekimlerim
0
aşk mı par amı nizore.jpg

Aşkımı tercih edersiniz yada parayı mı?

Bazı insanlar para aşkı getirir dese de bazen de aşk parayı götürüyor derler.

Sizler ne düşünüyorsunuz?

İki gönül bir olunca samanlık seyran olur deyimi ne kadar doğru bu zamanda. Günümüzde bir çok ilişki ve evlilik maddi durumlar için bozuluyor ilk aşkın hevesi ile verilen kararlar kısa Bir zaman sonra geçim sıkıntısı ve kazanç yetersizliğinin getirdiği sorunlar nedeni ile bir anda kötüye gidiyor ve bitme noktasına geliyor veya bitiyor. Karşılıklı sevgi, saygı kalmıyor ve çiftler hiç görmedikleri yanlarını birbirlerinde görmeye başlıyor.

koreliabi

Körelmiş kalem yoktur ama körelmiş kılıç çoktur..!
NZR
94.33₺
Çekimlerim
149
Aslında parayı seçerdim ama aşk da lazım. Bana kalırsa en gerekli olan şey ahlak. Bugün bir habere denk geldim; Ekonomik olarak ne kadar durumunuz iyi olursa olsun aşk evliliğiyle de kuracağınız yuvanın mantığı zorladığını gördüm. Kadın kocasını 8 ayda 300 erkekle aldatmış.

Haberin detayları için tıklayabilirsiniz

Habersel olarak böyle bir şey mümkün olsa da matematiksel olarak mümkün olmayandır. Günde yaklaşık 1.2 küsür adamla aldattı demektir. Bu da demek ki, bazı günler birden fazla, belki 3-4 tane bile kişi olmuş olabilir. Herhalde kadın o gözle baktığı tüm erkeklerle yattığını iddia etmektedir yada aldatma tanımını düşüncede bile bir başkasını istemek, hayal etmek boyutlarına çekmiştir.
300 erkek/8 ay (yani 8x30'dan 240 gün 31 çeken aylarla birlikte yaklaşık 244 gibi düşünebiliriz). buradan da 1.22 gibi bir rakam çıkar. of of of!

E ailenin yapısına bakıyoruz; maddi olarak ve eğitimsel olarak iyi durumdalar. Birbiriyle de severek evlendiklerini tahmin ediyorum. Ortada bir eksik kalıyor o da ahlak.

NZR
17.59₺
Çekimlerim
99
Öncelerde daima aşk cevabını verirdim bu soruya, artık aşktan pek bir umudum kalmadığı için para diyorum. Ya da en azından ben gerçek aşka denk gelemedim daha. Ne zaman denesem hüsran ile karşılaşıyorum. Birkaç günü iyi geçiriyoruz sonraki günler yine eski haline dönüyor. Ama paran varken öyle olmuyor yani yine yalnız oluyorsun belki ama istediğin her şeyi yapabiliyorsun. Bu his seni ayakta tutuyor, mutlu oluyorsun, hiçbir sıkıntın derdin kalmıyor. Ek olarak çevrendeki sevdiğin insanlara yardım edebiliyorsun, onların taleplere cevap verebiliyorsun. Mesela bu benim için aşktan daha önemli, yani çevremdeki insanların mutluluğu aşkın önüne geçti benim için. Size de tavsiye ederim bu duyguyu bir yaşayın derim.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay
NZR
18.32₺
Çekimlerim
0
Aşk kadar insanlığın abarttığı bir şey ömrü hayatımda daha görmedim, aa pardon bir de şu Alfa,Beta erkek muhabbeti var, lol.
Kesinlikle para, fiyat etiketine bakmadan yaşamanın hazzını en güzel kadının vereceğini sanmıyorum şahsen. :D
Ki para olduğu zaman aşk siz istemeseniz de olacak malum günümüz kadınları yüzünden.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay
NZR
20.71₺
Çekimlerim
0
Bence parayı seçmelisiniz.Siz parayı istemeseniz de aşık olduğunuz kişi parayı seçicektir.Bu durum sonunda kaybeden yine siz olursunuz.Ama parayı seçerseniz olayın sonunda o olmasa bile paranız olacak.Biliyorum hiçbir para duygularınızın yerini satın alamaz ama bulunduğumuz dünyada işler böyle gidiyor siz seçmezseniz karşınızdaki seçecektir.Bazen kendinizi düşünmenizde gerekir.Dediğim olaya para göz bir insanmış gibi bakmayın bunlar acı gerçekler sonuçta siz burdan çıktığınızda kızla bir yere gitmek isteseniz,bir yere oturmak isteseniz kesinlikle para gerekicek.Galerici bir abimizin dediği gibi paran varsa range rover paran yoksa game over.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 6 Gün
NZR
82.42₺
Çekimlerim
50
Normalde bu sorunun cevabı için aşk seçeneğini seçerdim. Ancak aşk seçsek bile parasız aşk olmuyor. Aşk yaşanmıyor parasız. Parayı seçerek hayattaki bir çok şeye sahip olabilirsin belkide gerçek aşkı para sayesinde çıkacağın bir seyahatta bulursun kader. Ancak parasız hiçbir şeye sahip olamazsın hep bir zorluklar çıkar karşısına hastalık geçirsen tedavi etmek için para gerekecek. Aşkını bulup evlensen eşine ve çocuklarına bakmak için para gerekecek. Hele günümüz zamanına bakacak olursanız her şey paraya dayalı. Üstüne üstlük ekonomide kötü olunca paraya sahip olunmadan yaşamak imkansız gibi. Bu şartlar altında parasız bir aşktansa parayı düşünmeden seçerim. Sizinde parayı tercih etmenizi öneririm. Saygılar iyi günler dilerim

NZ Yaşı
4 Yıl 5 Ay 28 Gün
NZR
18.62₺
Çekimlerim
0
Paranın verdiği rahatlığı, huzuru asla bir ilişkiden elde edemezsiniz. Para hayatımızın en önemli yapı taşı eğer tabiki sevdiğin biriyle yaşamak da güzel bir duygu ama para olmadıktan sonra hiçbir anlamı yok. Bu yüzden kesinlikle para derdim ve hayatıma mutlu bir şekilde devam ederdim 😀